reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

ada1989 piękne te twoje zakupki.. a co do tych śpioszków to pierwszy raz spotkałam się z motywem babci :-D może akurat zdążysz na dzień babci maleństwu ubrać bo nie pamiętam na kiedy masz dokładnie termin :-)
no i oczywiście uwielbiam motyw kubusia puchatka ;-) no i oczywiście rewelacyjna bryka !!!
miętowa - piekne łóżeczko.. złożone już? :-)
patiinka no to już kolejny wydatek z głowy ;-) pościelka słodka ;-)

a mój mąż wczoraj ze strychu zniósł łóżeczko i przewijak.. na razie nie pozwalam mu wypakować z kartonów i złozyć ale myslę że po świętach już też sama nie wytrzymam :-D wczoraj dodatkowo dzwonili z firmy montującej szafy i już 18 grudnia będę miała w małym pokoiku szafę a co za tym idzie nareszcie pranie i prasowanie :-)

reklama
Lanjaa fajne te woreczki, nie widziałam jeszcze czegoś takiego, chyba dobre rozwiązanie. Też nie mam sterylizatora i zawsze gotowałam smoczki i butelki w garnku z wodą, a tu szybko można w tym wrzątku wygotować.
Patinka śliczna pościel
Miętowa fajnie, że macie szufladę w łóżeczku.
Ada super ciuszki, szczególnie pajacyk tez, że babcia pozwala psocić. Super, uwielbiam takie z napisami
Marta na czas końcówki ciąży i do szpitala pożyczyłam koszule nocne, bo też nie lubię spać w takim czymś od 2 koleżanek. Zbędny wydatek. A może poszukaj jeszcze gdzieś w ciucholandzie, jeszcze możesz taniej kupić, tylko trzeba polatać.

Dostałam wczoraj parę ciuszków, bardzo mi się podobają. Właśnie brakowało mi takich półśpiochów(spodenek)

Załączniki

• SAM_0850.jpg
    SAM_0850.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 90
  • SAM_0851.jpg
    SAM_0851.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 85
  • SAM_0852.jpg
    SAM_0852.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 88
  • SAM_0853.jpg
    SAM_0853.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 85
czy któraś z Was kupowała taką koszulę? możecie coś o niej powiedzieć?

ŚLICZNE KOSZULE NOCNE ***XL-XXL*3/4PROMOCJA** (2835062684) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

jest tania i obawiam się,że jest do niczego,ale z drugiej strony potrzebuję jej tylko i wyłącznie do szpitala, bo nienawidzę spać w koszulach, więc nie chcę płacić za dużo...proszę o pomoc;)

Marta ja zakupiłam podobne koszule
*MEGA WYBÓR KOSZUL DO KARMIENIA* ROZM.S/M (2801625871) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i ja jestem zadowolona nie duży wydatek a koszule fajne :)

maonka - niestety muszę leżeć więc nici z biegania po sklepach ;( a ubranka dostałaś cudne!

czarni - dzięki za link! zaraz przejrzę i pewnie też takie koszule zamówię ;)

Maonka- fajne ciuszki :)

ja dzis sie zaopatrzylam w oliwke i plyn do kapieli z Nivea, no i na tym plynie pisze ze od po 1 miesiacu zycia dopiero- oczywiscie doczytalam jak przynioslam do domu ;/

mam kombinezon! :-D dotarl ! ale caly czas sie zastanawiam czy bede miala wystarczajaca ilosc ciuchow :baffled: wiem ze napewno mustze cieply sweterek dokupic bawelniany , wszytskie ciuchy ktore mam zamowilam w C&A sa tanie i naprawde ladne, teraz w piatek jedziemy po reszte klamotow. Najlepsze jset to ze mysle tylko o malym i jego przygotowuje a sama to chyba w samych gaciach na tej porodowce bede :-) bo ani pizamy nie mam ani nic ( takich rozpinanych do karmienia ) , wiec musze nie zapomniec o sobie :baffled: jak tak mysle co mi jeszcze brakuje to normalnie dostaje zaraz jakiejs paniki , ze nie zdaze itd. a tym bardziej jak was podczytuje ze ta spakowana ta juz luzeczko poscielila, a ja ? totalny brak organizacji , bo przeciez mam jeszcze czas, a i tak sie boje ze cos mnie zaskoczy, i oby nie!! :cool2:

reklama
Do góry