reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

z zakupami na allegro to raz że wygoda a dwa że można fajne rzeczy upolować, też zamierzam tam pozaglądać ale na razie remont pokoiku, a to ciągnie kasę ......

reklama
Oj ciagnie!!! Ale remont i przygotowania dla bobika to czysta przyjemnosc!! Mimo ze remont duzo pochlonie to i tak zawsze sie znajda pieniazki by cos dla bobasa kupic!!! Takze sie nie martw!!!

Olu ubranka sliczne ;D ja narazie strasznei slabo z kasa stoje i musimy troche poczekac na lepszy miesiac :( Teraz jeszcze to USG i za samochod oplaty ::) Nie wspomne o szykowaniu nowego gniazdka ;)

Aj,to fakt,z kasą nie najlepiej,dobrze że rodzice nam pomagają...Właśnie jestem w trakcie podejmowania bardzo ważnej decyzji finansowej,która pozwoli nam odetchnąć...zresztą nie tylko to decyzja dotycząca kasy ale i m\naszego życia.A szczególy podam wam jak już ją podejmę ;)

Olu jaka Ty tajemnicza:) jak ja ostatnio poprawiałam swoją sytuację finansową to skończyło się kredytem:)

k@siek pisze:
jak ja ostatnio poprawiałam swoją sytuację finansową to skończyło się kredytem:)

k@siek, to mamy coś wspólnego ;)

ja na sam dzwięk słowa kredyt dostaje dreszczy ::)
No ale gdyby nie te kredyty to nie mielibyśmy naszego mieszkania i nie byłoby jako tako zrobione, wiec chyba nie ma co narzekać :)

Miłego dnia dziewczyny :)

reklama
Olu sliczne :)
Sama się dziwie, skad nam sie to bierze, ze tu narzekamy ze brak kasy a co chwila nowe ubranko dla bobasa ląduje w szafie. Ale i tak cos kosztem czegos - sama sobie odmówie, byle cos dzidzi kupic... Bo kolo takich ciuszkow nie mozna przejsc obojetnie :)

Do góry