reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Wczoraj zdecydowaliśmy sie na zakup fotelika rowerowego i kasku dla małej.
Jako ze przed jej urodzeniem jezdziliśmy bardzo duzo po Okolicach Puszczy Niepołomickiej i nie tylko zdecydowalismy iż nadszedl czas wrocić na rowerki.
Niestety nie moge wklejac fotek dlatego podaje linki:
Fotelik (wybralismy ten popielato granatowy z pomaranczowym srodkiem: BabyOK Hamax Sie Nie Umywa! Przesyłka Gratis!ZOBA (226445117) - Aukcje internetowe Allegro
Kask ( do koloru): Nowy kask dziecięcy AUTHOR ULTIMA z gwarancją! (227920229) - Aukcje internetowe Allegro
Bezpieczenstwo najwazniejsze!

reklama
Super ten kask chyba wszystkim naszym szkrabom przydaloby sie cos takiego;-):-D
Jak dla mnie troche drogi i nie wiem czy Witus chcialby to nosic przez pol dnia.Za ta cene niestety nie zaryzykuje:sorry2:

Fotelik super kolorki też. Ja na wiosnę postanowiłam taki kupic też uwielbiam jeździc na rowerze. Reamonn liczę że opowiesz jak było na pierwszej wyprawie z małą czy się wierciła jak jej sie podobało

Tasha, rewelacja! Obawialam sie czy Kaja zaakceptuje fotelik, ale normalnie nie chciala z niego wychodzic.
Teraz wiem ze warto kupic drozszy a lepszy.
Wczoraj widzialam dziecko w sztywnym foteliku ktore spalo na plecach mamy a ona podtrzymywala je jedna reka.
Ten fotelik mocowany jest na rurze pod sieodelkiem, dziecko siedzi w nim jak w fotelu na resorach miekko sie bujajac na dziurach czy wybojach.
Ma duzo miejsca - o wiele wiecej niz w tych fotelikach za 80 zl.
Material z ktorego zrobiony jest fotelik super!!! Wszystko mozna dopasowac do wzrostu, pasy swietne no i ten system odchylania dla dziecka spiącego i BARDZO szybkie sciaganie fotelika z rowera i skladanie do bagaznika.
Kurcze nie ma zadnych wad! Nic tylko kupowac! Moge zagwarantowac ze bedziesz zadowolona na 1000%. Dzis kolejna wyprawa, czekalmy jeszcze na kask.

Co do wiercenia sie, nie bylo szans. Jest spieta pasami i nozki ma zapiete lekko.
Rozgladala sie na boki i trzymala raczki na podłokietnikach. Buzie miala caly czas otwarta z wrazenia ;)

chociaz przyznam ze my bardziej myslimy o przyczepcehttp://www.allegro.pl/item225814367_przyczepka_rowerowa_do_przewozu_dzieci_wyprzedaz.html

reklama
Do góry