reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Annagro,prześliczne,a te skerpetunie...słodziaki!Ja powoli przez kwiecień i maj skomletuję garderobę dla syneczka,wtedy się wam pochwalę,jak wrócę od rodziców to pokażę wam jakie cuda zrobiła wnusiowi moja mama 
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
A to na co czekasz???????Pochwal się ciotkom! ;D
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
Witam, rodze w maju, nakupowałam za dużo ciuszków, a bardzo duuuzo też dostałam. Ubranka sa używane (po jednym dziecku-mojej siostry) a są również nowe z metkami.
Zainteresowane dziewczyny wyślijcie swój mail na aroter@o2.pl a ja odeśle zdjęcia z cenami
pozdrawiam
Zainteresowane dziewczyny wyślijcie swój mail na aroter@o2.pl a ja odeśle zdjęcia z cenami
pozdrawiam
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Ja się tak przeraziłam,ze nie zdąże wszystkiego kupic(na dobrą sprawe to ma tylko troche ciuszków i nosidełko...) że jak tylko troche lepiej sie poczuje to ruszam na zakupy dla synia,mam wizję,ze mógłby nie daj Boże się wcześniej urodzić,a ja w lesie... :
reklama
Olu nie rob sobie jeszcze tym stresu! Sama mowisz ze tesciowa nakupowala rzeczy dla waszego syneczka, twoja mamusia narobila innych cudeniek! Ty sie nie przemeczaj lataniem po sklepach! Masz w okol siebie ludzi ktorzy w razie koniecznosci ci pomoga!!! Ty mysl tylko terazo tym ze masz rodzic w lipcu a nie teraz!! Nie wylamuj sie, mialysmy wszystkie w jednym miesiacu rodzic!!
:laugh:
Podziel się: