reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Aneczko,ja nie mogę życ bez stringów,ale powiem ci ze mąż mi kupił majtki ciążowe Canpol,takie pod brzuszek i może na pupce rzeczywiście są szersze,to z przodu są fajnie wycięte pod brzuch i suuuper wygodne,z bawełenki,polecam ci bardzo,mozna je zamówic na Allegro,para kosztuje ok 7 zł,na ciebie spokojnie rozmiarek S,bo ja mam M :)

reklama
ooo to i ja sobie te z canpolu kupię, myślałam, ze takie pod brzuszek to niewygodne, ale skoro twierdzisz, że ok to spróbuję

hihi ja mam takie na brzuszek to w porównaniu z moimi "normalnymi" wyglądają na niezłe galoty :)))

Mi Bolek z Lolkiem tez urosly z 75b do 80d i bylam troche zalamana jak musialam kupic tak duzy stanik, bo im wieksze tym pozniej bardziej wisza!! A tego bym nie chciala!!! Poza tym mam na razie 3 normalne staniki bo do karmienia to jeszcze zawsze moge kupic! Majtki ciazowe jeszcze nie sa mi potrzebne bo mam normalne bawelniane galotki z luzna gumka i jest ok! A stringi to teraz leza tylko w szafie bo jakos mi niewygodnie je nosic w ciazy!

Ja tez lubie stringi i nosze je nadal bo mam bawelniane i one mi mniej zjezdzaja niz te normalne ;) a te o , ktorych mowisz to tez musze przemyslec Olciu :)

W ostatni piatek kupilismy pierwsze ciuszki dla naszego syneczka! Maz wybieral! Porobie fotki i pokaze wyniki zakupow!

A propos tych majteczek ciazowych z Canpolu, to tez polecam :)

Kupiłam najpierw 1 pare na probe, a dzisiaj kupiłam na allegro 2 pary pod brzuszek, 2 pary na brzuszek i przy okazji u tego samego sprzedawcy 1 paczuszke (5szt.) majtek poporodowych Canpola :) Pewnie sie przydadza :)

reklama
A ja dzis w nocy ogladałam takie piękne ciuszki, normalnie w życiu takich nie widziałam - i jak juz wybrałam kilka sztuk i szłam do kasy - to zadzwonił budzik - bo rano jechałam na to badanie cukru :(

Do góry