reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

A ja wam powiem,ze im bliżej do finału tym mnie większa panika ogarnia,uświadamiam sobie ze juz musze wszystko kompletować,decydować się na wózek i łóżeczko...a wcześniej mało fioła nie dostałam tyle kupowałam na Allegro ciuszków i wogóle a teraz jakby zastój,nie moge się zebrać zeby jakąś solidną listę zrobić, nie mam odwagi...ja po prostu się boję ,jestem przerażona :o !!!!!!!

reklama
Dla mnie też to było dziwne jak mi koleżanka powiedziała o tym body ona mówi że też by o tym nie wiedziała ale jak była na kontrolnych badaniach z maluchem to pani doktor jej o tym mówiła :o
Myślałam że Wy może coś słyszałyście i dlatego zapytałam.

53789.birthdue.png

u43244.png

Hmm, ja narazie nie mam takiej jazdy, że sie z czymś nie wyrobie. Za to wczoraj sobie pomyślałam, jak to będzie pierwszej nocy w szpitalu, kiedy zostawią mi Kubusia przy łóżku, a ja będe taka padnięta po porodzie? Albo czy nie narobie sobie obciachu z czymkolwiek przy inych mamach - może bardziej uświadomionych lub doswiadczonych :)

Dziewczyny nie robcie sobie niepotrzebnego stresu!!! W sklepach wszystko jest i nie jaet tak ze nic zupelnie dla waszych dzieci nie macie! Po drugie idziecie do szkoly rodzenia i tam nie beda was tylko uczyc jak sapac tylko rowniez jak o dzidzie zadbac, a jak nie tam to zaraz po porodzie wam zostanie to wyjasnione!
A to czego ja sie wstydze to napisze na watku porod i obawy!

właśnie-Krecik ma rację, szkoła rodzenia pomaga, ja dopiero po 2 zajęciach ale zczynam się mniej obawiać i się powoli odstresowuję, polecam-idzcie tam!

ewanwłaśnie,ty juz po studniówce!!!!!!!!!!Ja do szkoły rodzenia ide od poniedziałku i tez tak myślę,że pomogą mi tam zrozumiec wiele obaw :)

Olu-szczerze polecam-te moje zajęcia sa bardzo fajne, chociaz to pewnie zależy od prowadzących

Widze ze teraz kazda jest zajeta ta glukoza i nie robi zadnych zakupow! Co z wami dziewczynki, pochwalcie sie znowu jesli przybylo ubranek w waszej szafie!! A moze kupilyscie cos innego interesujacego? Nie koniecznie do ubrania!!!??

reklama
U nas skromnie.... jeszcze nic wlasciwie nie mamy ( tu na swoje usprawiedliwienie dodam, ze w zakupowej sytuacji łatwiej jest znac plec maluszka... czasami spotykam takie piekne rzeczy i tylko w niebieskim i różowym... :( ),
ale pochwale sie moimi ostatnimi zakupami:

Do góry