matylda_m
Zakręcona mama lutowa 07
własnie wrociłam z miasta i zakupiłam musztardową bluzke
ale sie chwale![]()
Super

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
własnie wrociłam z miasta i zakupiłam musztardową bluzke
ale sie chwale![]()

Karola, ja tam nie znam sie na suszarkach do prania. My mamy elektryczna Indeco i w sumie jest ok. Chociaz bardzo zadko jej uzywam, ale suszy bardzo dobrze i szybko i nie niszczy tkanin. Wczesniej mielismy suszarke razem z pralka (wtedy suszarka byla na pare wodna) no i byla do d..y. Mnostwo ubran w niej zmarnowalam.
no włąsnie wiem że jeśli kupować to tylko osobno nie z pralką no i u nas nie ma problemu mamy garaż więć miejsce jest. kurcze ale mówisz że żadko używasz a mi sięwydaje to super rozwiązanie i wszystko tak pachnie na maxa ładnie.
Oliweczka kurcze masz farta w zakupach więc los sprzyja nie zaniedbuj tego i wykorzystuj okazje

To bedziesz Disneyowska babkaa to coś dla mnie na wypady na plac zabaw- buty
no i kupiłam 2 koszulki z C&A disneya i taką do kompletu materiałową torbę też z myszką. nie mam aparatu mąż do pracy zabrałwieć foty później.
a ja jeszcze dzis sie smialam z mojej sasiadki jak przyszla w trampkach do kostek w same glowy z myszki miki
Deichmann lub ebayo kurcze też bym sobie takie kupiłą wypytaj koniecznie gdzie ich szukać.PROSZĘ![]()