ivi
uzależniona;) // I.2010
tunia - krocze lepiej się goi, jak jest wietrzone. Tzn nie masz na sobie nic i tak sobie leżysz na łóżeczku.. na czymś warto leżeć, żeby prześcieradła nie załatwić
A ja miałam przy Tymku dość spore problemy z wygojeniem (uczulenie na szwy, rany zaczęły się goić dopiero po podaniu antybiotyku) i mocno doceniłam te podkłady...Poza tym, mogą się przydać na początku nawet do spania pod dupkę, nawet jeśli bedziesz mieć założoną tą poporodową podpaskę..)
Ale to moje doświadczenia, nie mówię żę to jest super potrzebne, bo pewnie można sobie poradzić bez nich ;-)
Ale to moje doświadczenia, nie mówię żę to jest super potrzebne, bo pewnie można sobie poradzić bez nich ;-)
) wkurzala sie tylko i pozniej nie chciala juz nawet sie zblizyc do tego kawalka plastiku :-(
może miałaś za mały rozmiar? Bo produkują w kilku...
~jestem nieźle wkurzona,bo od 3mc powinnam dostawać chorobowe z ZUS a dziś się okazało,że księgowa nie oddaje moich L4! wrrrr i zanim się to wyjaśni to jakieś 2-3mc zanim 1wszą kasę dostanę! wrrrrr
wiecie co - jestem taka zła,bo miałam za te pieniądze kupićć Jagodzie łożko w styczniu, a teraz miałam robić wyprawkę dla maleństwa i dla mnie:-( na tyle że mam wózek i łóżeczko też będzie po Jagodzie, no i troszkę ubranek ale nie dużo,bo to co typowo dziewczęce odpada, a w większości to są cienkie i krótkie body
kilka body, cieplejsze śpiochy, jakiś dresik, no i wsio z apteczki i kosmetyki....wrrr trochę się podłamałam,bo teraz będę musiała kupić wsio za wypłatę męża,a plan był inny...No to trzeba zacząć oszczędzać mimo wcześniejszych przypuszczeń.... A ja mam dla siebie 2 koszule i szlafrok co je kupiłam jak rodziłam Jagodę, poza tym nawet torby nie posiadam obecnie
. Ciekawe czy można to gdzies zgłosić!