Amandla
Fanka BB :)
MaMicrunia, moja siostra ma tego hipisa z martello, jest rewelacyjny i polecam, nie używa żadnego innego kocyka
Kocyk Hipis - Dla Dzieci - Bawełna organiczna
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kocyk z danymi dziecka! 100% bawełna ekologiczna widziałam te kocyki na targach brzuszek i maluszek, są fajnym prezentem i mają 100% bawełny, idealne dla maluszka.
Ja osobiście bym odradzała kocyki polarowe i sztuczne, pod sztucznym kocykiem dziecko się strasznie poci, polecam szukać 100% bawełny![]()

Dla maluszka będziemy cos kupowac, bo nie chcę, żeby Dobrusia czuła się okradizona ze swoich rzeczy przez maluszka - ale tak jak pisałam wcześniej - na pewno wydzieragm jakiś z włóczki, do tego będe szukac jeszcze jakiegos milutkiego kocyka. Te Hipis są kapitalne, tylko cena dla mnie nieco zaporowa... ale moż cos podobnego w lumpku uda się wygrzebać?Lastpetunia - daj znać, jak te rurki, jak już dojdą do Ciebie. Szukam właśnie czegoś podobnego.
jakie piekneMaMicrunia, moja siostra ma tego hipisa z martello, jest rewelacyjny i polecam, nie używa żadnego innego kocyka

Aż strach sie bać...
), więc albo all albo targowisko...