Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ooo wyglada ciekawie-przyjże się:-)dzis w szkole rodzenia nam położna pokazywała nowość rynkową materac dla niemowląt, wygląda super, szkoda tylko, że na krótki okres wystarcza
LifeNest Sleeping System
jeśli chodzi o kosmetyki jestem takiego samego zdania jak ivi, jak najmniej chemii, a w szpitalu zalecają bambino jako najmniej alergiczne , na pupę sudocrem![]()
dziewczynki, mam takie pytanie: jakie planujecie kupować kosmetyki dla malucha? bo ja myśle nad ziajką dla noworodków od 1 dnia życia.
wczoraj w szkole rodzenia dostaliśmy listę zakupową i wyprawkową, z rzeczy, o których tutaj nie wspominałyście - trzeba wziąć pomadkę nawliżającą do ustmasakrycznie wysychają usta w czasie porodu, położna dodała, że torba do szpitala powinna być spakowana już w 37 tygodniu ....no może oprócz kanapki dla męża
![]()
My bedziemy uzywac Mustelli 2w1 tak jak przy Emilce.
To byl jedyny kosmetyk jakiego uzywalismy przez wieleeeeeeee miesiecy
Mustella 2w1 to zel do kapieli i szampon w jednym![]()
NIe uzywalam zadnych balsamow po kapieli, zadnych oliwek, kremow do dupki, czy innych wynalazkow. Miska miala sliczna skore i nadal uwazam, ze jezeli ma sliczna gladziutka miecutka skore to nie ma potrezby, zeby ja czyms smarowac - jeszcze sie w zyciu dosc nasmaruje kremami jak bedzie starsza![]()
wczoraj w szkole rodzenia dostaliśmy listę zakupową i wyprawkową, z rzeczy, o których tutaj nie wspominałyście - trzeba wziąć pomadkę nawliżającą do ustmasakrycznie wysychają usta w czasie porodu, położna dodała, że torba do szpitala powinna być spakowana już w 37 tygodniu ....no może oprócz kanapki dla męża
![]()
picie w czasie porodu raczej nie jest wskazane, ale własnie mały łyczek co jakis czas jest bardzo orzeźwiający ;-)
matko to juz niedługo 

Piszę o tym bo sama sobie z tego nie zdawałam sprawę i dorobiłam się takich odparzeń u Tymka, że leczyliśmy sterydami.. a i tak nie pomogło i metodą prób i błędów "odkryłam" tormentiol (którego niby nie powinno się u dzieci używać) i przemywanie ranek nadmanganianem potasu