V
villandra8
Gość
Ja po koszule powędruję na targowisko - oglądałam bardzo fajne za 20 - 30 zł. i dobre są, bo sąsiadka identyczne miała i nawet mi podrzuciłą na pozyczkę, ale chyba jednak coś własnego kupię za te pieniądze...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
u ktorego sprzedawcy?hej kobitki ja powiem Wam ze wizyta w hurtowni sie zawiodlam i to mocno.... okazalo sie ze wozek taniej mozna kupic w malym osiedlowym sklepiku i to 200 zł!! pielucho ceratki po 14 zł, termometr do wanienki 8 zł podklady poporodowe bella 4,20 - zatem przeszperalam allegro i tych sprzedawców polecanych przez ivi i wlasnie zrobilam zamowienie na wszytsko chyba co moglam kupic u tego jednego sprzedawcy i wyszło mi 160 zł z dostawa kurierem - a zamówiłam: smoczek, pieluchy tetrowe x 10, szczotke i grzebien do wlosow, majtki poporodowe 5 szt, platki kosmetyczne dla dzidzi, podklady bella x 2, butelka 250 ml, termometr do wanienki, aspirator do nosa, pielucho ceratki x 2, nozyczki, patyczki do uszkow, pieluszki flanelowe x 3, recznik kapielowy, pieluszki flanelowe mini x 3 i wkladki laktacyjne - musze sobie teraz tylko ta wyprawkowo liste przepisac i odznaczac co juz mamy. Planuje jeszcze wozek kupic jakos w polowie grudnia 250 zl zawsze to taniej a wywioze go do rodzicow i bedzie stal zapakowany i czekal![]()
Ja tam koszulę zdzierżę, ale tylko czasami - w sumie też wolę pidżamkino i teraz zglupialam z tymi oliwkami/ balsamami to co w koncu lepsze dla malucha , wiem wiem indywidualna sparawa ale kupic na start oliwke czy balsam? bo juzcala glupia jestem
![]()