reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Dziękuje pięknie za odpowiedzi, muszę właśnie dokupić sobie śpiochów bo nie mam nic. W niedziele jadę po pudło rzeczy od kuzynki :), więc zobaczymy co tam odziedziczę

reklama
a ja dziś "upolowałam" na allegro spodnie ciążowe dla siebie.. 3 pary za 20zł!! raczej będą typowo "domowe", ale o takie też mi chodziło :) Czy będę zadowolona dowiem się jak przyjdą, wtedy fotki wkleję ;)

Karuzela, mata i inne "zabawkowe" akcesoria serio zostawcie dla rodziny:) najwyżej przygotujcie im listę co dokładnie byście chcieli (nawet z nazwą firmy). U nas chrzestny na chrzest kupił młodemu matę Fisher Price, co w praktyce wyglądało tak że dał nam kasę a myśmy ją zamówili z allegro ;)czyli była dokładnie taka jak sobie upatrzyliśmy:-D

wiecie co do maty edukacyjnej - Jagoda dostała na chrzciny, wszyscy pytali co kupić i tak sporo nam goście pomogli, bo pokupili gadżety czyli powiedzieliśmy o takich rzeczach jak mata edu., krzesełko do karmienia, niania el., leżaczek-bujaczek, pieluchy, dostała też łańcuszek i kolczyki złote<łańcuszka nie nosi jeszcze z wiadomych przyczyn a kolczyki mimo wsio przebiłam jej jak miała 11mc i nadal nosi te od kosmetyczki, te złote jeszcze troszkę poczekają..> i jeszcze kilka drobiazgów...

A ja zakupiłam wczoraj 2 koszule do karmienia i dałam w sklepie 15.90 za sztukę i do tego szlafrok z koszulką za 22 zł a koszule takie Koszula koszulka nocna ciążowa do karmienia S = M (1968317350) - Aukcje internetowe Allegro
takie chyba w sam raz jednorazowe co?

Polecam kupić wiaderko do kąpieli Tummy-Tub. Jest bardzo praktyczne, a zarazem polecane przed pediatrów.
ja raczej jestem zwolennikiem tradycyjnych srodkow kapieli:-)

Polecam kupić wiaderko do kąpieli Tummy-Tub. Jest bardzo praktyczne, a zarazem polecane przed pediatrów.

Połowa postów w tym tonie...
Też dziękuję za taki wynalazek - należę do tej sceptycznej części społeczeństwa ;-) - a jak bym już chciała, to nie tyle zdecydowałabym się na zakup podróbki, ile zainwestowała w zwykłe wiaderko lub miskę jak Mini :-D
(jeden z postów Tummy-Tub: Tu znajdziecie listę sklepów, w których można kupić oryginalne wiaderko do kąpieli. Unikajcie podróbek :)

reklama
użytkownik Tummy Tub został już zgłoszony do adminów ;) spokojnie wydaje mi się że można "zlekceważyć" tą pseudo reklamę

Do góry