reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Amandla -pstrokato jak ja Cię kręcę :D no jak dla mnie - takie tandetne (to był komplement, haha)... Ja "stara" tandeciara mogłabym mieć takie pstrokate "cosie" ...

no ale kocyków to już mam wystarczająco więc trzeba się opanowac na widok takich wariactw:p

reklama
A to dla mojego maluskiego Alexa jak sie tylko urodzi ;) wyprane, pachnące, wypracowane i zapanowała w woreczek aby mężu z wrażenia sie nie pogubil jak położna poprosi o ubranka ;)

widze, że szaleństwo zakupowe kwitnie:-D
mi przyszła w końcu koszula do karmienia i wystarczy jednak brać swój rozmiar sprzed ciązy w moim wypadku. kupiłam M i styka w L pływałabym żabką i miała biust na wierzchu.:-D

co do homepatycznych wspomagaczy laktacji. drogie panie ja uprzedzam, ze tylko dobrze dobrana homeopatia jest w stanie zadzialac. to co pomaga jednemu nie musi drugiemu. to tak z doswiadczenia pisze. najlepiej jak juz ktos chce sie wspomagac to wybrac sie do lekarza zajmującego się również homeopatią.

super zakupy - zakochalam sie w ogrodniczkach kubusiowych i we wszystkim ogolnie

Mata jak bylam na porodówce to tam sie ugotowałam tak bylo w pokojach goraca... ja w domu tez spie w tego rodzaju koszulach wiec jestem przyzwyczajona w razie czego mam 2 szlafroki jeden grubszy 2gi cienszy, mam tez jedna koszule z rekawkiem te to bardziej kupilam juz potem z mysla o pobycie w domu.

...........................................................................................................................

Ostatnia edycja:
Amandla jakie cudne kocyki - to bardziej nawet kołderki :tak:

Kindzia ale supernackie ciuszki - a ten pierwsze spodenki bomba :-) poszalałaś widzę ... super zakupy :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Mini zaraz oblukam Twoje zdobycze
tylko poszukam
bo dawno nie zagladałam na zakupowy
boś Ty tez pisałaś ze sie łowy wybierasz
ja byłam w sobote

Do góry