reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Amandla -ja mam jakiś zwykły rożek, nie jest usztywniany. Miły w dotyku i opatuli ladnie maleńką... co więcej trzeba?:) Usztywniane slyszalam, ze chwalą - wygodniejszy chyba w trzymaniu (chociaz zalezy dla kogo)... ja mam zwyky, ktory pozniej zamieni sie w kolderke czy cuś takiego:)

Ostatnia edycja:
no właśnie ja z tym rożkiem chciałam zapytać, bo mi te miękkie też się bardziej widzą niż usztywniane, a czy jakiś konkretnej firmy czy nie ma znaczenia, bo ja to sama nie wiem co chce, czy jakiś grubszy czy cieńszy ? sa takie metr na metr i 85 x85 cm, tak więc jaki kupić mam

ja nawet nie wiem ile moj ma... brałam na oko... srednio gruby taki mam... nie kierowalam sie niczym szczegolnym..ma mi opatulic malenką i tyle:)) i tez wole bez usztywnienia;p

http://allegro.pl/rozek-becik-ksiezyc-milpol-i1927511486.html
mniej wiecej tak moj wygląda. nie jest taki sam...ale jest tak samo zwykly, prosty itp;]

z resztą... z koca , itd...tez mozna becik zrobic:p

Ostatnia edycja:
ja miałam usztywniany ( z wyjmowaną wkładką kokosową ) i używałam cały czas bez tej wkładki :tak:
Także lepiej taki miękki

reklama
Do góry