reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Stwierdzam ze nie mogę pod żadnym pozorem wchodzić do sklepów tak żeby poogladac ... Bo na oglądaniu nigdy sie nie konczy ;) Hihi o ja niedobra :-) najnowsze łowy z wczoraj

Jak wam sie podoba? Pościel jest jako zapasowa - główna mam z kubisiem puchatkiem :-)

reklama
Super zakupy dziewczyny!

mata - kupiłas chuste juz? na jaka sie zdecydowalas?

niestety ostatnio cos sie budżet nie domyka, ciągle cos wyskakuje, więc zakup chusty wstrzymany - co do chusty - zalezy co ie uda znaleźć - jak uzywane to hoppediz bądź babylonia, a jak nie będzie nic fajnego to biorę pasiaka nati nowego i już. Tylko najszybciej to w lutym będe kupować...

zakupy to się rozkręcają dopiero jak tak patrzę;p
ja omijam już sklepy - tak ze zdrowego rozsądku...bo u mnie też na samym oglądaniu się nie konczy.

MaMicurina -
fajno, ze stronka się spodobała... Ja chyba sobie musze ją zablokowac, bo zawsze coś znajdę tam co mnie skusi... ajj.. zakupy świetne.. Też byłam bliska zakupu spiworka, ale opamiętałam się i nie dałam ponieść się chwili tym razem, hehe.

Agusia super ciuszki!
ja chyba się cieszę, że nie mam po drodze żadnego kuszącego sklepu :-), na zakupy musiałabym się wybrać, a powiem szczerze, nie chce mi się

reklama
last- ale wypasny ten lezaczko- hustaweczko-bujaczek ;-) cudny!!
Angel- Twoj zakup tez super! mialam podobny dla Julii tylko z FP i byl extra.
miska- oooo, ale zakupy! rozek puszysty z uszkami jest obledny!!
Pere- fajnie, ze jeszcze Ci sie chce przespacerowac do sklepu, fajna ta bluza!a, ze wieksza....polarek to sie nawet na chlodne wieczory latem przyda przeca, wiec spoko! a z endo czerwonosci swietne!

To właśnie jest FP , zalezalo mi na nim wlasni ebardzo:)
Nusia no kiepsko zawazylam z szlafrokami takimi cienszymi, cos jest szał na te grube tylko.. Jedyny jaki znalazlam to ten i akurat sie nadaje;)

Do góry