• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
kołderka itd...a mamy, mamy.. jednak uzywac nie bedziemy na początku...bo i jak?:P jeszcze mi się maleńka zgubi w tej kołdrze. rożki, śpiworki, kocyki... mamma mia;p jakbym jeszcze koldre do tego dowalila to bylaby masakra:D niech czeka spakowana na pozniejszy okres...

Dokładnie, prześcieradełko bawełniane lub z frotty, najważniejsze żeby było z gumką :)

Co do śpiworków to są rewelacyjne! przynajmniej dopóki dziecko nie wstaje ;) bo wtedy mu już trudniej utrzymać równowagę.

W Asda powiadasz..No ja wlasnie przecie na kołyske potrzebuje ;) Ale asdy to ja tu nigdzie w okolicy na oczy nie widziała, w sumie nawet tam nie bylam :sorry: Z tych co na ebay podalam to nie wiem w sumie czy maja gumke, nic o tym nie pisze :confused:

Ja śpiworka używałam sporadycznie - wkurzało mnie że do przebrania nocnego muszę go jeszcze z dodatkowej warstwy odwijać a potem jak już próbował wstawać to Borys się wkurzał że ma utrudnione zadanie :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry