• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Nusia potem w aukcji zauważyam, ze niby brązowy to kolor wiec moze to samo :D Z pl mam podobna zielona H&M z polarowymi portkami, ale rozmiar 56 ;)

jopal w sumie racja, roznica wieku u Was nie duza wiec pewnie nawet specjalnie tych ciuszkow nie musisz odkopywac i nawt pamietasz dokladnie co mialas :-) Ale i maly bedzie mial pewnie pozniej swoje zakpy wiec nic straconego ;-)
Ja juz obiecalam sobie, ze koniec narazie.. Potem juz nowe jak bedzie i bedzie wiadomo ile mierzy, wazy, jak wyglada..
Na start juz straczy tych dobroci ;)

Mata na ogrodniczki sie czailam tez glownie, bo do nich i ta bluza i nawet na lato bodziaki jakies beda pasowac , no 3 msc to akurat czerwiec ;)
Ogroniczki za 1,70 f byly, tygryski za 2,70 reszta po 99p .. szkoda, ze ta przesylka w UK jest tak cholernie droga. Zaplacilam tyle samo co za te łacznie 13 ciuszkow :/

Odebrałam huśtawke ;-) i bardzo mi sie podoba ;) mały tez powinien być zachwycony- mam nadzieje ze grzecznie będzie sobie w niej leżał jak mamusia będzie gotować lub sprzątać ;)

Widzę że na ostatnich stranach jak zwykle same cudowności rządzą ;-)

A czy zakupiłyście bądź planujecie zakup sterylizatora do butelek?

W planach karmienie cycem, ale przecież prędzej czy później jakaś herbatka do picia też w butelce będzie podana (najpewniej nie przed 6 miesiącem życia dziecka - ukończonym)...
Więc tak sterylizatora nie planuję, jednak zakupiłam laktator w zestawie z pojemnikiem do sterylizacji - ot, pudełko do mikrofalówki; gdyby nie to, robiłabym pewnie jak Manta: garnek, woda i wio!

Chustę chcę tkaną: mój typ na

chusta.pl - chusty noside�ka dla dzieci i niemowl�t - Kt�r� chust� wybra� ?

A tu też coś ciekawego, choć na później - może się komuś spodoba (uniwersalne krzesełko do karmienia) ;-)

Cała Polska: Gumowa Kaczuszka - przenośne dziecięce krzesełko Totseat | gruper.pl

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry