• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Maria - szkoda że kręgosłup nie pozwala Ci nosić :( podobno super frajda.. zresztą pamiętam jak Tymek miał skoki rozwojowe to wisiał na mnie non stop i nie mogłam się ruszyć bez niego.. Teraz chcę uniknąć takiego "uziemienia" właśnie chustą :) bo nastawiam się raczej na noszenie po domu, najwyżej jak się sprawdzi to jakieś spacerki niedługie ;) zobaczymy

Ewstra - pochwal się koniecznie :)

A z leżaczka się cieszę bo zaoszczędziliśmy trochę pieniażków przynajmniej:) chustami się pochwale jak już przyjdzie ta nati którą ostatnio zamówiłam. A nad bebelulu intensywnie pracuje (właśnie na niej leżę ;) )

Ja z elastykiem chętnie bym spróbowała, ale kupować kolejnej chusty to średnio.. ale jak będzie okazja ja wypróbować to na pewno to zrobię :)

reklama
Ewstra czekam z niecierpliwością :-)

Ivi a ile dałaś za nati ?? Ja bym chętnie kupiła jeszcze jedną tkaną tylko mały rozmiar bo mam tą 5 metrową żeby M mógł też się motać i dla mnie jest zdecydowanie za duża - owijam się nią pięćset razy :-D

MaMicurina
kiedy masz babyschower ?? :-) pochwal się zakupami :tak:

Mini - za nati dałam 128zł, podobno nówka, parę razy zamotana... Okaże się jak przyjdzie :) Nati mam rozmiar M. To mi daje całkiem pokaźny zestaw chust - bebelulu S, bebelulu M i nati M.. Mam tylko nadzieje że uda mi się chustować ;)

Ivi no właśnie na chuście uzywanej chyba stanie, bo na nówki to nie do końca mnie będzie stac (chyba, że nati, bo one maja jeszcze przystepne ceny). Nati sa z reszta polecane jako pierwsze tkane bo sa miękkie. Co do chusty info to ja jakos sie odnaleźć na ogłoszeniach tam nie moge i wole allegro :sorry:

Maria juz kilkudniowe maluszki mozna wiązać pionowo brzuszek do brzuszka, tylko trzeba zrobić to bardzo dokładnie i dobrze dociągac. Nie trzeba wiązac kołysek :tak:

mnie mrozy nieco przestraszyły, że mam jedynie cienki polarkowy bez podszewki kombinezonik i udało mi się wylicytować fajny misiowy - na pewo będzie cieplej maluszkowi i w razie czego na wiosenne spacerki bez kocyka damy radę śmigać ;) ...Kombinezon MISIEK (wiosna/jesień) z H&M... (2069479375) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

przeglądając to co dostalismy i co wczesniej kupiłam na allegro to brakuje nam jedynie chyba skarpetek - a to chyba najsłodsze do kupowania ;-) może jeszcze kilka wyjściowych rzeczy by sie przydało, ale póki co nie będę już nic kupować, bo rodzinka spora i pewnie cos kupi jak sie maluch urodzi, a po co mi tysiące rzeczy, skoro pewnie nie zdążymy wszystkiego ubrać i będzie za małe ;-)

Ivi no to pokaźna kolekcja :-) Ja wolę używki bo są miększe a do tego nie widać nic po nich że używane bo są super jakościowe .
Ja kupiłam nową ale teraz po Borysie i po synku koleżanki jest dużo bardziej mięciutka a kolory i materiał jak nówka :tak:

Mata ale czadowy misiu :-D

mata - jest jeszcze jedna opcja:) załóż sobie konto tam, i w dziale "kupie" zaznacz że interesuje Cię pasiak nati do określonej ceny :) a wczoraj czy przedwczoraj zeszła nati oceania za 130zł.. wcześniej ta moja savanna była, jeszcze w międzyczasie ktoś jakąś ogłaszał.. sporo tego jest w każdym razie

ale fakt, że kupowanie przez allegro jest bezpieczniejsze z punktu widzenia zabezpieczenia kupującego. Tu to trochę ryzykowanie, bo sprzedaży nikt nie monituje :/

mini - a jaką masz tą tkaną?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry