• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Kasiurek , atomówka tak się wam tylko wydaje :-D Ja jak szukałam ubranek dla Borysa to też się zachwycałam dziewczynkowymi a teraz mi się chłopięce podobają bardziej :-)

Villandra ten otulaczyk uszyła moja siostra :tak: Fajny jest bo ma dziurki na pasy w foteliku samochodowym :tak:

reklama
Kasiulka co ty godosz :-D
Ja uwielbiam te małe ziomalskie ciuszki!! Wszelkiego rodzaju jeansy, portaski, koszulki, bluzy z kapturem..jej no cos pieknego :-)

A słuchajcie znowu dostalismy karton ciuchow od tej znajomej tesciowej ( od ktorej mialam te pierwsze ciuchy ) !! Teraz rozmiarowka juz wieksza tak od 6 msc...ale jakie cudenka, no naprawde tak mi milo :-) Nie mam znajomych by podostawac od nich,a to juz zawsze jakies wsparcie , szczegolnie, ze faktycznie sporo tego!
Aaa co sie bede pokaze Wam!

Te sa jeszcze 3-6 lub 62
Obraz 299.jpgObraz 294.jpgObraz 291.jpgObraz 288.jpgObraz 283.jpgObraz 271.jpgObraz 267.jpgObraz 266.jpg

A te juz 68, 40, 80, 82, 90.. ( nie znam sie jeszcze jaki to wiek ale napewno duzo pozniejszy ;-) )

Obraz 279.jpgObraz 277.jpgObraz 275.jpgObraz 274.jpgObraz 273.jpgObraz 270.jpgObraz 269.jpgObraz 268.jpgObraz 272.jpgObraz 276.jpg

Dziewczynki przepraszam za post pod postem ale nie wiedzialam, ze mozna dac tylko 10 zdjęc ;/
Sprobuje potem połączyc jak nie da sie to przepraszam z gory.

cd.

Obraz 279.jpgObraz 280.jpgObraz 281.jpgObraz 282.jpgObraz 283.jpgObraz 285.jpgObraz 286.jpgObraz 287.jpgObraz 289.jpgObraz 290.jpg

Obraz 295.jpgObraz 305.jpgObraz 304.jpgZobacz załącznik 436048Obraz 298.jpgObraz 297.jpgObraz 296.jpgObraz 292.jpgObraz 293.jpgObraz 306.jpg

Ufff połączyło sie ;-)
To jeszcze nie wszystkie..
Ale przyznacie, ze tesciowa sie nameczyla z fotkami, puls mialam na maila opis kazdego rozmiaru ;-)

Ostatnia edycja:
No słodkie, słodkie...ale tez to trzeba umiec wykorzystać :-D Ja nie mam ani jednego różowego ciucha i zdecydowanie lepiej odnajduje sie w kozackich bluzach z kapturem jak falbankowych sukienkach :-D

reklama
Angel ale czad z tymi ubrankami, aż zazdraszczam:-):-) Ja nawet nie wiem czy tyle ubranek mam ogólnie dla Aleksa hahah

I z tymi bluzami fakt, tu masz rację ale jakoś zdaję mi sie i tak,że dla laski łatwiej coś fajnego znależć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry