a mogę Cię poprosić o linka do takiego jak masz??Ja mam podgrzewacz z funkcja sterylizatora.
reklama
Mysza84
Fanka BB :)
A zamierzacie w ogóle kupować sterylizator do butelek??bo tak się właśnie zastanawiam nad tym zakupem?? ;/
Ja nie kupuję, uważam to za zbędny zakup, mało praktyczny i pewnie użyty byłby tylko kilka razy.
Co do sprzedających na allegro równięż polecam tych co Ixi (małpke i rodzyneczki).
W wasala83 też sporo kiedyś zakupiłam ale termin oczekiwania na paczkę jest dość długi, póki co rzeczy czekają więc aż tak bardzo mi się nie śpieszyło, ale w późnijeszym terminie mogłoby się okazać że jest zbyt długi.
mama2010
efinka ja mam cos takiego, mozesz uzywac go w domku jak i w aucie.
PODGRZEWACZ SISI NAJNOWSZY AUTO/DOM MODEL 2010 (1203511756) - Aukcje internetowe Allegro
na poczatku myslalam o podgrzewaczu z aventu, ale potem stwierdzialm ze szkoda kasy i duzo dziewczyn polecalo ten sisi,
PODGRZEWACZ SISI NAJNOWSZY AUTO/DOM MODEL 2010 (1203511756) - Aukcje internetowe Allegro
na poczatku myslalam o podgrzewaczu z aventu, ale potem stwierdzialm ze szkoda kasy i duzo dziewczyn polecalo ten sisi,
Ja dwa razy robiłam u nigo zakupy i wcale długo nie czekałam...Teraz zamówiłam 17.09 a dziś rano 21.09 dostałamW wasala83 też sporo kiedyś zakupiłam ale termin oczekiwania na paczkę jest dość długi, póki co rzeczy czekają więc aż tak bardzo mi się nie śpieszyło, ale w późnijeszym terminie mogłoby się okazać że jest zbyt długi.
podgrzybek
Mama Bartocha
A te podkłady higieniczne do przewijania to są do szpitala potrzebne?? To takie wielkie kwadratowe pieluchy? czy coś w tym stylu?
E
Eirema
Gość
Sterylizator i podgrzewacz dostałam od bratowej.
U wasala kupowałam 3 razy, i za każdym razem czekałam na paczkę 3 dni robocze. Ale zawsze kolory i wzory te, które zamawiałam, a u innych sprzedawców albo inne wzory, albo paczka na jakiś niestworzony adres była wysyłana.
Tylko ostatnio porównałam ceny, i w sumie znalazłam kilka sprzedawców z lepszymi cenami.
W wasala83 też sporo kiedyś zakupiłam ale termin oczekiwania na paczkę jest dość długi, póki co rzeczy czekają więc aż tak bardzo mi się nie śpieszyło, ale w późnijeszym terminie mogłoby się okazać że jest zbyt długi.
U wasala kupowałam 3 razy, i za każdym razem czekałam na paczkę 3 dni robocze. Ale zawsze kolory i wzory te, które zamawiałam, a u innych sprzedawców albo inne wzory, albo paczka na jakiś niestworzony adres była wysyłana.
Tylko ostatnio porównałam ceny, i w sumie znalazłam kilka sprzedawców z lepszymi cenami.
Trusia77
Właśnie te podkłady do przewijania, też mam z tym problem. Takie zwykłe szybko trzeba zmieniać, przemiekają i nie można ich prać. Podobno są takie wielorazowe i do prania, nie niszczą się tak szybko. Ma któraś z was?
Podgrzewacz chciałabym z funkcją sterylizatora, ale niewiem który wybrać, wolałabym tańszy. Jedynie zostanie wygotowanie w garneczku
Podgrzewacz chciałabym z funkcją sterylizatora, ale niewiem który wybrać, wolałabym tańszy. Jedynie zostanie wygotowanie w garneczku
ixidixi
Trusia77
IXI dzięki za pomysł, siostra używa pod prrześcieradło albo "w gości" jak jedzie z Małą, ale o sobie nie pomyślałam, jakie wygodne i komfortowe. W szpitalu napewno gdzieś tam poleci i skrępowanie murowane. U nas takie wyrobione łóżka z wgłębienie na środku, zanim się wytorśtam to na bank uleci. Musze tych podkłądów więcej kupic
reklama
ixidixi
Trusia a ja nie wpadłam na pomysł, żeby mały ich używał: pod przescieradło- świetna sprawa..
Albo na przewijak
Tyle nowych możliwości
Co do podgrzewacza to mama..
(przepraszam, że tak pisze co chwilę "mama to.. " "mama tamto...", ale dzięki niej a właściwie temu, że urodziła niedawno.. wiem co jest potrzebne, a co po prostu zbędne.. wiec wybaczcie;-))
.. kupiła podgrzewacz i okazał się zbędny. Mleka z proszku i tak podgrzewać nie wolno, tak pisze na opakowaniu.. więc tylko schładzamy.
Odciągnięty pokarm migiem podgrzewamy w garnuszku z wrzącą wodą (wystarczy minutka)
To samo dotyczy sterylizatora.. wyparzamy wszystko szybko, zalewając rzeczy przegotowaną wodą..;-)
Więc nie będę kupować ani sterylizatora ani podgrzewacza.. Zastanawiam się nad laktatorem.. mama kupiła więc wystarczyłby jeden.. ale nie ma to jak swój własny.
No a odciąganie i tak jakoś szybciej wychodzi jej ręką niż odciągaczem:-)
Bardzo niewygodna okazała się taka gąbka do wanienki. Bardzo chłonie wodę cała i maluszek jak na niej leży to woda mu się nalewa do uszu
Bo wgniata ją i zaczynają jej boki przylegać do jego główki. Chyba wiecie o co chodzi.. Tutaj jeszcze tego tak nie widać.. ale naprawdę to poważny problem.. I już mama jej nie używa..

Albo na przewijak

Tyle nowych możliwości

Co do podgrzewacza to mama..
(przepraszam, że tak pisze co chwilę "mama to.. " "mama tamto...", ale dzięki niej a właściwie temu, że urodziła niedawno.. wiem co jest potrzebne, a co po prostu zbędne.. wiec wybaczcie;-))
.. kupiła podgrzewacz i okazał się zbędny. Mleka z proszku i tak podgrzewać nie wolno, tak pisze na opakowaniu.. więc tylko schładzamy.
Odciągnięty pokarm migiem podgrzewamy w garnuszku z wrzącą wodą (wystarczy minutka)
To samo dotyczy sterylizatora.. wyparzamy wszystko szybko, zalewając rzeczy przegotowaną wodą..;-)
Więc nie będę kupować ani sterylizatora ani podgrzewacza.. Zastanawiam się nad laktatorem.. mama kupiła więc wystarczyłby jeden.. ale nie ma to jak swój własny.
No a odciąganie i tak jakoś szybciej wychodzi jej ręką niż odciągaczem:-)
Bardzo niewygodna okazała się taka gąbka do wanienki. Bardzo chłonie wodę cała i maluszek jak na niej leży to woda mu się nalewa do uszu
Bo wgniata ją i zaczynają jej boki przylegać do jego główki. Chyba wiecie o co chodzi.. Tutaj jeszcze tego tak nie widać.. ale naprawdę to poważny problem.. I już mama jej nie używa..
Ostatnia edycja: