a mogę Cię poprosić o linka do takiego jak masz??Ja mam podgrzewacz z funkcja sterylizatora.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a mogę Cię poprosić o linka do takiego jak masz??Ja mam podgrzewacz z funkcja sterylizatora.
A zamierzacie w ogóle kupować sterylizator do butelek??bo tak się właśnie zastanawiam nad tym zakupem?? ;/
Ja dwa razy robiłam u nigo zakupy i wcale długo nie czekałam...Teraz zamówiłam 17.09 a dziś rano 21.09 dostałamW wasala83 też sporo kiedyś zakupiłam ale termin oczekiwania na paczkę jest dość długi, póki co rzeczy czekają więc aż tak bardzo mi się nie śpieszyło, ale w późnijeszym terminie mogłoby się okazać że jest zbyt długi.
W wasala83 też sporo kiedyś zakupiłam ale termin oczekiwania na paczkę jest dość długi, póki co rzeczy czekają więc aż tak bardzo mi się nie śpieszyło, ale w późnijeszym terminie mogłoby się okazać że jest zbyt długi.

Bo wgniata ją i zaczynają jej boki przylegać do jego główki. Chyba wiecie o co chodzi.. Tutaj jeszcze tego tak nie widać.. ale naprawdę to poważny problem.. I już mama jej nie używa..