reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
Ania ale śliczny sweterek :)

Ja byłam dziś w Lidlu ale nic nie było prawie, żadnych kombinezoników, śpiworków to tylko różowe... strasznie poprzebierane.

Rtyska - a sprawdzałaś w necie? bo czasami ta apteka ma promocje internetowe. dodatkowo mają taki program "dla mamy i maleństwa" i w ramach niego jest dużo promocji na takie właśnie rzeczy ...

polecam zakupy w tej aptece przez internet. czasami jest duuuzo taniej niż normalnie.

poza tym oilatum ma swoje odpowiedniki, np: Oilan, Emolium. są trochę tańsze.

ja obecnie używam Emolium i jestem bardzo zadowolona.

w szkole rodzenia położna mówiła, żeby uważać na zamienniki, bo nie wszystkie nadają się od 1 dnia życia, ale nie mówiła które

reklama
A powiedzcie mi.. kupujecie pampersy startowe 2-5 kg? Czy od razu 3-6 kg? Bo sama nie wiem..
Mama zużyła te startowe tylko w szpitalu i tu ledwo ledwo bo bardzo małe są... (mówię o pampersach newborn)

Ja chciałabym używać huggiesy i zastanawiam się nad tymi 3-6 kg..
znalazłam na all ofertę 3 op. po 90 sztuk za 112 zł :) ale wykorzystam ich aż tyle?

W sumie 270 sztuk to wystarczy na jakiś miesiąc licząc 10 sztuk dziennie..

Do góry