reklama
Dziewczynki fajne kombinezony.
Ixi ja na ta szafke nigdy nie wchodzilam, nawe nie wiedzialam ze jest takie cos
A własnie mam sprawe. Maktoras z was linka do allegro jakiegos sprzedajacego coma wszystko?? chodzi mi o takie kosmetyczne rzeczy
Ixi ja na ta szafke nigdy nie wchodzilam, nawe nie wiedzialam ze jest takie cos
A własnie mam sprawe. Maktoras z was linka do allegro jakiegos sprzedajacego coma wszystko?? chodzi mi o takie kosmetyczne rzeczy
ixidixi
Fanka BB :)
Violett zależy jakie kosmetyki chcesz kupić..
Ja wczoraj kupowałam wszystko..
huggiesy 3 opakowania po 90 sztuk. rozmiar 3-6kg za 112 zł. Więc super promocja
huggiesy 1 małe opakowanie 2-5kg do szpitala
u sprzedawcy DlaDzidziusia na allegro.
http://allegro.pl/show_user.php?uid=9964232
chusteczki: nivea 63 szt. + pudełko plastikowe i 2op. tych bambino bo się bardzo opłaca 120 szt. za 10,99.
dwie butelki tippee 150 ml, jedna lovi 250 ml, smoczek, pojemnik na smoczek, fotelik do wanienki, termometr, pieluszki tetrowe, kilka flanelowych, buteleczki na pokarm, maść z ziajki na sutki, wkładki laktacyjne, kocyk, skarpetki, łapki niedrapki, patyczki do uszka, szczotka, silikonowa nakładka do czyszczenia dziąsełek.
U sprzedawcy rodzyneczki
ma też kosmetyki z nivei. http://allegro.pl/show_user.php?uid=11612773
i na stronie dodomku.pl kosmetyki z hippka. Tyle
Ja wczoraj kupowałam wszystko..
huggiesy 3 opakowania po 90 sztuk. rozmiar 3-6kg za 112 zł. Więc super promocja
huggiesy 1 małe opakowanie 2-5kg do szpitala
u sprzedawcy DlaDzidziusia na allegro.
http://allegro.pl/show_user.php?uid=9964232
chusteczki: nivea 63 szt. + pudełko plastikowe i 2op. tych bambino bo się bardzo opłaca 120 szt. za 10,99.
dwie butelki tippee 150 ml, jedna lovi 250 ml, smoczek, pojemnik na smoczek, fotelik do wanienki, termometr, pieluszki tetrowe, kilka flanelowych, buteleczki na pokarm, maść z ziajki na sutki, wkładki laktacyjne, kocyk, skarpetki, łapki niedrapki, patyczki do uszka, szczotka, silikonowa nakładka do czyszczenia dziąsełek.
U sprzedawcy rodzyneczki
i na stronie dodomku.pl kosmetyki z hippka. Tyle
Ostatnia edycja:
hej,
ja wczoraj byłam w Tesco i kupiłam min. Pampersy newborn premium care 78 szt za 46zł.
przeglądałam na allegro są w takiej samej cenie lub droższe i trzeba doliczyć przesyłkę. więc polecam zakupy w Tesco.
poza tym kupiłam 5szt bodziaków w komplecie za 45 zł.
ja wczoraj byłam w Tesco i kupiłam min. Pampersy newborn premium care 78 szt za 46zł.
przeglądałam na allegro są w takiej samej cenie lub droższe i trzeba doliczyć przesyłkę. więc polecam zakupy w Tesco.
poza tym kupiłam 5szt bodziaków w komplecie za 45 zł.
Trusia77
A mi dziś przyszedł kombinezon 
Cielutki kombinezon dla księżniczki (1233830870) - Aukcje internetowe Allegro
Cielutki kombinezon dla księżniczki (1233830870) - Aukcje internetowe Allegro
ixidixi
Ja też już prawie na końcu zakupów wyprawkowych. Przed chwilą zamówiłam płyn do kąpieli, mydełko bambino, patyczki higieniczne, szczotka do włosów, nożyczki, sprey do pępuszka, termometr do kapieli, aspirator do noska, sol fizjologiczna, smoczek, płatki kosmetyczne, kremik na codzien dla Amelki, wkładki laktacyjne, wkłady do majtek poporodowych, majtki, krem na brodawki tamtum rossa, termoopakowanie
Musze jeszcze dokupić papmpersy, chusteczki,szczotke do mycia butelek,jałowe gaziki, recznik, kocyk cienki, rekawiczki i kombinezon i bedzie koniec
Mi tez ta pierwsza sie bardziej podoba Ixi
wogole moge sie zapytac jak ty masz na imie??
Musze jeszcze dokupić papmpersy, chusteczki,szczotke do mycia butelek,jałowe gaziki, recznik, kocyk cienki, rekawiczki i kombinezon i bedzie koniec
Mi tez ta pierwsza sie bardziej podoba Ixi
reklama
ixidixi
Violett Agnieszka
Super jest być na finiszu zakupów wyprawkowych.. taki spokój. Nie trzeba się głowić nad tym wszystkim..

Super jest być na finiszu zakupów wyprawkowych.. taki spokój. Nie trzeba się głowić nad tym wszystkim..