reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
My małego będziemy kąpać w samej wodzie może po miesiącu jakieś mydełko.A smarować będziemy balsamem,bo oliwka zatyka pory.A w dodatku nie mogę jak dziecko klei się po tych oliwkach.Jeszcze zastanawiam się nad Oilatym ale to zobaczymy.Balsam też chyba kupimy z serii Oilatum bo się ładnie wchłaniają i są wydajne.

Jola - ja kupiłam babydream, skład mają lepszy niż większość "markowych", poza tym sama je bardzo lubię :-) Jak na razie mam z tej serii olejko-płyn do kąpieli, krem na zimno i wiaterek, w planach krem przeciwko odparzeniom :-).

Zastanawiam się, czy nie kupić też kosmetyków HiPPa, ale po co mi tego tyle...

ja kupiłam płyn do kąpieli Bobini od pierwszych dni życia. zobaczymy. jak by co to duża córcia zużyje a my za Oilatum lub jego tańsze odpowiedniki się weźmiemy.

Ja kupiłam Hippki, ale nie mam żadnego mleczka ani balsamu do ciałka. Nie wiem czy oliwka wystarczy czy lepiej mieć też coś innego. Pewnie dokopię już jak się urodzi i oliwka się nie sprawdzi.

Te kosmetyki mimo tego że nie mają perfum tak dzidziusiowo pachną że co chwile je obwą****e :) Już nie mogę się doczekać jak wykąpie moje synka :)

Ja zdecydowałam się na serę NiveaBaby. W SR była pani z tej firmy i był cały wykład na ten temat. Do kąpieli płyn z oliwką a po kąpieli balsam do ciała od pierwszych dni. Do kompletu krem na wyjście i na odparzenia.

Ja też zakupiłam zestaw kosmetyków z Hippa/krem na odparzenia,krem do buźki,mydełko do mycia ciała i włosów w płynie,płyn do kąpieli/ i zobaczymy jak się sprawdzą :) kupiłam też Olian do kąpieli,ale to później planuję używać...

A ja muszę kupić nowe wypełnienie. Wpakowałam do worka i do szafy a chyba nie wyschło do końca bo spleśniało :( załamałam się, dobrze że nie było jakieś drogie. Kurde :/

reklama
Do góry