reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
Witam!
Ja już kupiłam pierwsze ciążowe spodnie:-),jakie wygodne:-)
Jakby ktoś chciał kupić internetowo jeansy C&A Yessica to radzę kupić przynajmniej o rozmiar mniejsze.
Przed ciążą nosiłam 38/40 a te musiałam kupić 36 bo są naprawdę duże.
W H&M też są tak rozmiary pokombinowane. Ale to chyba po to coby nasze samopoczucie poprawić :-):-):-)

Takie ciuszki kupiłam mojemu dzidziusiowi po ostatniej wizycie :-) z radości z bijącego serduszka :-)
9beog8.jpg

Cieszę się że Wam też się podobają... Miałam kupić tak w nagrodę dzieciątku za pięknie bijące serduszko ale tak się nie mogłąm zdecydować i W. powiedział że i tak będą nam wszystkie potrzebne więc wzięłam wszystkie które mi się podobały.
Wiadomo że byłam ograniczona do tego że muszą być uniwersalne.
Tofiś wszystko kupiłam w Smyku :-)

reklama
Czesc wszystkich piekne te ubranka mysza 84 :)) to juz wiem gdzie pojde na zakupki do smyka. Ja dopiero kupie za kilka miesiecy powiedzaialm sobie ze jak bede znala plec dzieciatka to bede szalała z zakupami:)) hehe

Do góry