reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Ostatnia edycja:
reklama
baska- ja właśnie poluję na ten kombinezon, bo mam 2 ale jeden na 74 a drugi 86 więc przydałby się jakiś mniejszy, a ten na zdjęciu wygląda fajnie- muszę go na żywo obmacać:)

daissy - to duzo masz kombinezonów. Ja mam jeden 62/68 i myśle ze mi wystarczy przy kamilku miałam na 74 i starczył na całą zime a on był dużym dzieckiem.

daissy - to duzo masz kombinezonów. Ja mam jeden 62/68 i myśle ze mi wystarczy przy kamilku miałam na 74 i starczył na całą zime a on był dużym dzieckiem.

No właśnie nie wiem czy kupować taki 62/68 czy nie... nie mam doświadczenia. I boję się, że w te co mam za duże będą, dostałam je w prezencie. Może poczkam aż mały się urodzi i wtedy kupię- już sama nie wiem co zrobić.

Napewno będą za duze na początku ale dziecko szybko rosnie więc myślę ze na 74 ci wystarczy. Ja ubierałam tak, ze starałam sie go tak wsadzać zeby nic mu nie przeszkadzało. Natomiast na 86 nie wykorzystasz tej zimy bo to rozmiar na roczne dziecko.

Ja wlasnie dzis kupilam w promocji za 9,50funta kombinezon na 56cm, bo jeden mam niby na 62 ale jakis taki duzy, a ze ten nie byl drogi, to kupilam, zeby byl na wyjscie ze szpitala :) o taki:

Załączniki

• km020030_l.jpg
    km020030_l.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Własnie dziewczyny tak się zastanawiać co naszykować dla dzieciątka na wyjście ze szpitala???
Wiadomo, że to zależy od pogody, ale w sumie to będzie tylko droga do samochodu i z samochodu...
Czy np ubranie w koszulke plus bluzę lub sweterek i opatulenie kocykiem wystarczy???

Do góry