Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, ale mam. Mam tkaną zwykłą bawełnianą z Nati Baby: http://www.natibaby.pl/category/chusty-tkane-wiazane . Kupiłam używaną. Szczerze mówiąc to doktorat można zrobić czytając o wszystkich chustach i porównując je
. Można czytać, oglądać, sprawdzać, porównywać, a i tak być w tym wszystkim głupim
.
Mam nadzieję, że z Witkiem też trochę podreptamy
.
, masz równomierne rozłożenie ciężaru dziecka na Twoim ciele. A w tej chuście-kieszonce ciężar będzie na jednej stronie, nie da się tego długo nosić. Tak po mieszkaniu, ewentualnie jakiś szybki wyskok do sklepu obok. No chyba, że o to Ci chodzi, to co innego. Poza tym w zwykłej chuście dziecko jest unieruchomione, a w tej chuście-kieszonce to tak jakbyś po prostu na rękach na biodrach trzymała dziecko, siedzi luzem na skrawku materiału. Bo to taka chustą "podręczna", na chwilowe noszenie. No chyba, że się mylę i o czym innym myślę niż Ty
. Nie używałam co prawda takiej chusty, ale ja Wolałabym kupić standardowa chustę. Lub - jeśli boisz się wiązania lub nie chce Ci się wiązać - kupić używane mei tai.