Gosia, ten Sola w wersji spacerowej kładzie się na płasko? Czy to taki kubełek?
Domi, w rodzinie męża wózek BabyDesign przeżył trójkę dzieci. Dla mnie był kiepski, więc dla siebie kupiłam,bo i tak miałam w planach jeszcze wózek dla drugiego dziecka zachować, ale fakt, że mimo, że nie jest jakiejś super jakości ten BabyDesign, to wózek nie do zdarcia. To był taki dziwny model, niski, z gonolą, która po podpięciu guzikami zmieniała się w spacerówkę. Ale to było kilka lat temu, teraz pewnie mają wszystko lepiej dopracowane, włącznie z wyglądem. Jedyne, na co zwróć uwagę to to, czy do wybranego modelu można dokupić adapter do fotelików samochodowych, i do jakich. Te foteliki-nosidełka w kompletach od producentów przeważnie są kiepskie i lepiej kupić osobno jakiś porządny, a do tego potrzebny będzie adapter.
Ja też nie miałam kasy na wypasiony wózek, kupiłam wózek polskiej firmy Mikado model Aston. Też doopy nie urywa jeśli chodzi o jakość, jakieś drobne detale mogłyby by bardziej dopracowane, ale kosztował wtedy jakieś 800zł gondola + spacerówka i parasol ;-), a wózek nie jest zniszczony ani rozklekotany. Jedynie spacerówka jest tylko na kilka miesięcy, bo jakoś dziwnie wyprofilowana, dziecko ma proste nóżki na niej, nie jak w zwykłej małej spacerówce czy parasolce.Ale też z góry zakładałam, że jak tylko Tymek zacznie chodzić, to przesiada się na lekką parasolkę, którą do samochodu wrzucimy.