Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
) z ciuchami i muszę je przytaszczyć do mieszkania i przebrać, to mi się słabo robi. Jesssuuu... Nawet tego nie mam gdzie dać w mieszkaniu 

jestem happy jak male dziecko a dalam naprawdę mało i do tego kupiłam kombinezon mamas&papas beezowy z brązowymi kokardkami slodki i do tego po usg kupiłam śpioszki spodenkowe i bluzeczke do tego jak znajde więcej czasu to wkleje zdjęcia bo na razie mam gości i nie mam czasu usiasc i doczytać do końca i powklejac zdjęcia ale do wozka mam linka
a ciuszki do 6miesiaca mam od siostry meza wszystko nowe bo miała mieć coreczke ale urodzil się 4ty synek wiec wszystko jest dla mnie i jade w niedziele odebrać:-) jzu się doczekać nie mogę wiec w pon powklejam zdjęcia pozdrawiam

Kupiłam kilka pieluch, recznik kąpielowy, śpiochy, kaftaniki, body, półśpiochy, pajace
Nastepne zakupy pewnie dopiero we wrześniu bo kasa sie skończyła
A mi nadal mało szperania w tych malutkich rzeczach 
). Moze jeszcze sie nam cos odmieni do października, jak już bedziemy kupować, ale na razie bardzo bardzo podoba mi sie Adamex galactic w takim pieknym szaro-błękitnym kolorze.Zdjęcia w necie za grosz nie oddają koloru i w ogóle materiału z jakiego jest wykonany. Na żywo jest po prostu taki delikatny i cudny