Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
są teraz promocje na ciuszki, a mój akurat super wyposażony pod tym względem był - kupowalam w Auchan Piasecznie na Puławskiej, ale pewnie w każdym sklepie z sieci ten sam asortyment.
A ja wiem, że pół 8 miesiąca w pierwszej ciąży przeleżałam w szpitalu, a w 9 miesiącu co chwila jeździłam na izbę na badania z duszą na ramieniu, że mnie znów zatrzymają, po za tym czułam się już fatalnie - wielka i ciężka - nie dało się już wtedy nic spokojnie wybrać, kupić, pojechać gdzieś i pobuszować po sklepach.

serio nie wiedzialam ze takie fajne ciuchy w Auchanie mozna dostac, fakt wieki tam nie bylam. Em we wrzesniu leci to juz ma plan sklepow zanotowany gdzie ma isc, bo nie chce na prezent czegos u nas kupowac , zawsze to cos innego
ciesze sie jak dziecko Szkrabek tez slysze ze wczesnie ale qrcze z3 tyg pewnie i tak poczekam , bo nie wierze ze akurat kolor itd bedzie na sklepie.