Piotrusiowa
Fanka BB :)
porannakawa - super wózek, gdyby nie fakt, że jest cięższy od hollanda i ma nieskładaną spacerówkę też bym go wzięła. Jest naprawdę śliczny, szczególnie z białą ramą.
Nasz holland też był rozpakowywany prosto z kartonów i nie śmierdział w ogóle.
PS. Ostatnio w szkole rodzenia dziewczyny, które mają już dzieci bardzo polecały fridę do noska.
Nasz holland też był rozpakowywany prosto z kartonów i nie śmierdział w ogóle.
PS. Ostatnio w szkole rodzenia dziewczyny, które mają już dzieci bardzo polecały fridę do noska.
- moje na razie w 4 reklamówkach jeszcze leżą i czekają na pranie... hmm... zaczęłam się zastanawiać czy mi się wszystkie zmieszczą do komody... na szczęście mam cały regalik jeszcze w garderobie przeznaczony dla malucha, ale dojdą jeszcze pieluchy, ręczniki, pościel i kocyki też trzeba gdzies trzymać...
ale spakowałam spodnie w które się nie mieszczę i tak wygospodarowałam trochę miescca przynajmniej na razie, bo i tak musze kupić komodę, już tylko na rzeczy dla Blanki
z polecenia siostry, która jest ECO moge napisać, że najlepszy skład mają kosmetyki Hipp i BabyDream z Rossmana - są najbardziej naturalne. Ja kupię jedynie krem i oliwkę linomag wg. mnie bardzo dobra firma i zapach taki przyjemny nie drażniący
nie wiem czy do grudnia się zdecyduje... w każdym jest coś nie tak :-(