Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Państwo od nas z miasta sprzedawali cały komplet za 300 zł - model ten co miałam dla pierwszej córki, z którego byłam bardzo zadowolona, tylko inny kolor, teraz chciałam kupić nowszy model, ale za taką cenę i to w naprawdę dobrym stanie stwierdziłam, że nie warto przepłacać :-) wózek już rozebrany na części i wyczyszczony, tapicerka się suszy jeszcze :-) a wygląda tak:
Obojętne jakie. Ja akurat kupiłam marki Tesco (inne niż te z linka który wkleiłam), ktoś sobie z UK sprowadzał i sprzedawał na Allegro. Grosze. Ceny są tak różne, szkoda dawać kilka razy więcej za paczkę woreczków na pieluchę z kupaSzkrabek pisze:A te woreczki, o których piszesz - czy to wszystko jedno jaką firmę się wybierze? Czy specjalnie tą jedną właśnie polecasz? Widziałam BabyOno i wiele innych... i teraz się waham, które wybrać... bo chciałabym jedno opakowanie na próbę kupić.
. Ja przed wypłatą, więc omijałam wczoraj Lidla szerokim łukiem
. Liczę na to, że za jakiś czas, jak już będę po wypłacie to będą te ciuszki przerzucone na kosze przecenione ;-). Często im zostają ciuszki.
. No ale w sumie w tych wszystkich pieluszkach jednorazowych to jedna wielka chemia i tyle. Ja tam przy Dadach zostaję. W sumie to ten sam producent ;-). Na pewno nie kupię już nigdy Happy - strasznie sztywne były. Jednego rodzaju Rossmanowych próbowałam i też mnie nie zachwyciły, sztywne takie. Nie natestowałam się pieluszek za dużo, bo jak mi spasowały Dady to przy nich zostałam.
Jest cudny, materiał ma super. Tyle akcesoriów dodatkowych, że hej! Mam nawet podstawkę pod kupek/ butelkę zawieszaną na rączkę + ochraniacze na ręce przypinane do rączki na polarku, by w zimę w ręce było ciepło :-) hehe - czego to nie wymyślą!

no szkrabek ale fureczkasuper a z gondli robi sie spacerowke czy jest oddzielnie?
![]()
![]()