marcysiaa83
Fanka BB :)
Szkrabek jakiej firmy jest ten wzóek?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Szkrabek jakiej firmy jest ten wzóek?
Kurcze fajne macie wózki. Ja czekam do listopada bo premie itd przyjdą. My zakochalismy się bez pamięci w quinny moodd turkudowym na czarnym stelażu. Cuuuuudny i pięknie się prowadzi![]()
. Taki jaśniutki i delikatny.Cóż. Tobie nie, Ty w nim nie siedzisz. Ale dla dziecka to słaba sprawa. Nigdy nie będzie leżało płasko podczas spania na spacerze. Słabe.Piguła85 pisze:Tak marcysiaa ma kubełkowa. Mi akurat nie przeszkadza
.Wycięcie na pępek jest fajne. Ale równie dobrze można kupić zwykłe pieluszki i samemu zrobić wycięcie, albo po prostu zawinąć pasek w dół - tak też robią w szpitalu. U nas to wycięcie i tak było za małe i tak czy inaczej pasek zawijałam ;-).Zozzolka pisze:W szpitalu dawali happy to nawet mi pasowały bo wycięcie na pepek i sztywne grube to dobre na bioderka ale na poczatek tylko.