Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Miałam dokupić jakiś uniwersalny, biały, żeby do wszystkiego pasował, ale w związku z tym, że nie mogę znaleźć pościeli po Tymku to skompletuję ochraniacz z pościelami. Byle do wypłaty...

Marcysia piekne te zestawyzwlaszcza z tym motylkiem mozesz napisac jaka cena tego moylka ?. Szukam caly czas Mufki do wozka minky ,,, chyba napisze do tej babki ( tylko czy mi wysle :-() Bardzo ladne zeczy szyje i ten wybor materialow
![]()
odezwij się do tej babki, jej pewnie też zależy by sprzedać... przynajmniej powinno.
W razie czego na PW się umówimy ;-)
do tej babeczki . Znalazlam jeszcze taka mufke na ebayu tylko z misiem w srodku . Zalezy mi zeby do wozka pasowalo
. Ty mialas chyba w komplecie , skorzana ?
. dziekuje !!! Szkrabek :-) no wlasnie zaczynam pisacdo tej babeczki . Znalazlam jeszcze taka mufke na ebayu tylko z misiem w srodku . Zalezy mi zeby do wozka pasowalo
. Ty mialas chyba w komplecie , skorzana ?
...a co co wysylki no co Ty kochana ;-) nie smialabym nawet prosic Ciebie. Dogadam sie jakaos z babeczka .. dziekuje !!!
DDD