reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
Martusia w czwartek kupilam identyczny jak Twoj w Asdzie za pol ceny,czyli 3 funty. A wczoraj na odejscie z pracy dostalam jeszcze kilka rzeczy pasujacych do niego. Wszyscy jakby sie umowili...:-)

Ostatnia edycja:
Pogoda się zmienia i trzeba w garderobę trochę zainwestować :-)
A to mój zakup na allegro, jeszcze nie przyszedł ale myślę że będzie SI!
tunikamoja.gif

Superowe tuniczki - ja też robię tylko takie zakupy, które przydadzą się także po ciąży. Mamy fart, że teraz moda na tuniki i inne odcinane bluzeczki :-D

Tuniki to jest w ogóle dla mnie strzał w 10!!! jeszcze jak komuś zostanie małe co nieco po ciąży, to jest wynalazek jak znalazł! wszystko ładnie przykryje i doda uroku :-D

Nocanka, super kreacja!!!

Nocanka tunika superowa!:-)
Ja kupiłam w piątek w szmateksie też sobie bluzko-tuniczkę, w tunikach chodzę od kilku lat (najlepiej się czuję).:tak:

reklama
Ja w zeszlym roku kupowalam tuniki dla siebie, bo mi sie podobaly i
akurat byly w modzie. Teraz na ciaze beda akurat jak ulal:tak:

Dziewczyny piekne zakupki!:tak::-)

Do góry