reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Lenka super ciuszki :tak:

Sylwiaaa mam taka sama posciel tylko kolor krem :tak::-D

Kalina ja kupilam posciel 120x60 bo takiego rozmiaru mam poszwe i poduszke po Sandrusi no i takie tez mamy lozeczko.

tusienka pisze:
A ja mam tę pościel:tak: właśnie kremową:-D:-D:-D - teraz czeka tylko, aż się ktoś łaskawie nad nią ulituje i zacznie prasować;-)
Mam taka sama :tak:
Widze, ze mamy podobne gusta ;-)
Ciezko sie prasuje :baffled: Narazie lezy w szafie, ale przed zalozeniem pewnie bede musiala jeszcze raz przeprasowac zeby rece i nogi mialo ;-)

Kluseczko to pochwal sie jakie cuda dostalas od kolezanki :-)

reklama
Blumetka29 dzieki za namiary na tego JUMPERa X z TAKO. Kupilismy caly komplet i jestesmy b. zadowoleni. Mam nadzieje ze sie sprawdzi w uzyciu. Nie moglismy sie tylko dogadac z kolorem. On chcial zielony, ja niebieski i wyladowalismy z bezowym. Ale wyglada fajnie no i ta cena za komplet jest rewelacyjna.:tak::-):happy:

Ależ prosze bardzo mam nadzieje ze bedzie nam sie dobrze uzytkował, mi sprzedawca w sklepie powiedział ze jest to ostatnio najlepiej sprzedajacy sie wóziu.My mamy zielony:-):-):-)

Dzięki dziewczyny za rady. Zrezygnowałóam z kołyski- łóżeczka. Teraz będziemy dalej myśleć co wywalić z pokoju by znaleźć miejsce dla łóżeczka :/

Kamireszel a myslalas moze o lozezku turystycznym. Kiedys Agatka pokazywala takie fajne. One sa stosunkowo nie wielkie a kolyski z tego co sie orientuje sa do jakis 6 msc gora.

No właśnie doszliśmy z mężem do wnisku, że turystyczne będzie chyba najlepsiejsze. :tak:
Kurcze chciałabym wrócić już do PL- tam mamy 140m. domku, sama nasza sypialnia chyba ze 40m2 a tu cholera w tych irlandzkich dziuplach wsadzą Ci wyro "superking" do sypialni + szafę i nie masz gdzie się ruszyć :wściekła/y:
Krew mnie zalewa jak czytam o Waszych remontach pod kontem dzidzi- też tak bym chciała, ale muszę jeszcze roczek poczekać i wtedy kiedy nie będzie czasu trzeba będzie się zorganizować i zrobić jakiś przytulny pokoik dla synka :angry:

Kamireszel, ja też Ci polecam łóżeczko turystyczne. Nasze stoi rozłożone od przedwczoraj i niezmiennie mnie zachwyca :tak: Wybraliśmy takie z bajerami - tzn. z wibracjami, melodyjkami i światełkami i pałąkiem z maskotkami, do tego jest na nim przewijak. Najlepsze jest to, że składa się do całkiem zgrabnej torby, tak że wystają tylko kółeczka, więc można je wszędzie zabrać. A rozłożenie jest na kliknięcie.

Jak już wrócicie do PL, bez problemu będziecie mogli takie sprzedać albo zachować właśnie na wyjazdy.

Aha, cenowo wyszło znacznie taniej, niż kupowanie wszystkich rzeczy osobno :-D

Cześć brzuchatki:-), ja dziś opróżniam komodę Miśka i układam w niej rzeczy malucha, Misiek przenosi swoje rzeczy do normalnych szafek- nie wiem jak sie obaj pomieszczą w malutkim pokoju:szok::-D, jeszcze muszę zrobić segregację zabawek-może odrobinę wolnego miejsca jeszcze znajdę- musi być na książki i zeszyty-Misiek od wrzesnia wędruje do szkoły:happy:.

Pozdrawiam:-)

Ja rowniez powoli zaczelam przygotowania. Popralam juz prawie wszystkie ciuszki po Eryku, uprasowalam 1\3 i poukladalam w szafeczkach w pokoju najmlodszego:tak:. Pokoik jest wprawdzie jeszcze nie do konca gotowy, poniewaz musimy go ustroic etc:tak: ale na razie starczy, poniewaz przez pierwsze miesiace maly i tak bedzie spal w kolysce u nas w sypialni:tak:. Nie mam wiec cisnienia:tak:. Jeszcze musze uprac wklad do maxi cosi:tak:

reklama
Ja podobnie jak Kamireszel zazdroszcze wam tych przemeblowan i pokoikow bo my chociaz mieszkamy sami to miejsca jest tak malo ze ledwie sami sie miescimy dlatego nawet z zakupem koszyka dla malej i wanienki czekamy na ostatnia chwile. No coz pozostaje nam sie tylko modlic zeby do konca maja J znalazl prace i miesiac po urodzeniu malej przeprowadzka ale do tej porymusimy sie gniezdzic tutaj:zawstydzona/y:

Do góry