reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Laseczki pochwalę się Wam "karetą" dla Brunka. koleżanka mi ja dostarczyła po swojej siostrzenicy. Już go wypucowałam i wyprałam:tak:

Załączniki

• DSC00342p.jpg
    DSC00342p.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 82
  • DSC00343p.jpg
    DSC00343p.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 72
reklama
a my wczoraj własnie odebralismy wanienke z przewijakiem:tak:

Załączniki

• ACQUA 012.jpg
    ACQUA 012.jpg
    8,2 KB · Wyświetleń: 57

Załączniki

• zm karoca.jpg
    zm karoca.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 63
  • zm srebrna karoca.jpg
    zm srebrna karoca.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 75
Ostatnio edytowane przez moderatora:
u mnie tez nie ma za duzo:-( ale musle ze wygodniej mi bedzie kapac jezeli bede miała wszystko pod reka...a maz do pozna pracuje i nie zawsze bedzie mogl mi pomoc:-(

mój mąż pracuje w systemie zmianowym więc będzie sporadycznie pomagał przy kąpieli. Ja dostałam przewijak na łóżeczko razem z łóżeczkiem i wanienkę ale zanim dostałam to oglądałam taki zestaw w sklepie.

reklama
A to nasz weekendowy zakup. kolor inny niż chcieliśmy, bo musielibyśmy czekać do 6 tyg...

Wanienki na razie nie mamy ciągle zastanawiam się nad chwalone przez znajomą wiaderko.
Tummy Tub - Super wiaderko do kąpieli !!! (631438764) - Aukcje internetowe Allegro

Był już kiedyś ten pomysł na forum. Położna środowiskowa odradziła, ale ...:unsure:

Wózio śliczny Wuyu!!! :-D ja mam wanienkę normalną plastikową, jakos przy Julce się sprawdziła... jak była malutka... jak skończyła 5 mcy poszła do dużej wanny i tak jet do dzisiaj :-D jedynie podkładzik z gąbeczki kupię i gra muzyczka hehehe

Magni, piękna karoca :-D

Do góry