reklama
madziumba
czerwcowa mama 2009
Laseczki pochwalę się Wam "karetą" dla Brunka. koleżanka mi ja dostarczyła po swojej siostrzenicy. Już go wypucowałam i wyprałam![]()
Kareta godna Syna czerwcówki
. Bardzo ładny zestaw kolorów:-)Śliczna, a kolorki słodkie:-)a my wczoraj własnie odebralismy wanienke z przewijakiem![]()
madziumba
czerwcowa mama 2009
a my wczoraj własnie odebralismy wanienke z przewijakiem![]()
Bardzo mi się te wanienki podobają
tylko u mnie brak miejsca na taką. Kolory słodkie.:-)u mnie tez nie ma za duzo:-( ale musle ze wygodniej mi bedzie kapac jezeli bede miała wszystko pod reka...a maz do pozna pracuje i nie zawsze bedzie mogl mi pomoc:-(Bardzo mi się te wanienki podobajątylko u mnie brak miejsca na taką. Kolory słodkie.:-)
A to nasz weekendowy zakup. kolor inny niż chcieliśmy, bo musielibyśmy czekać do 6 tyg...
Wanienki na razie nie mamy ciągle zastanawiam się nad chwalone przez znajomą wiaderko.
Tummy Tub - Super wiaderko do kąpieli !!! (631438764) - Aukcje internetowe Allegro
Był już kiedyś ten pomysł na forum. Położna środowiskowa odradziła, ale ...
Wanienki na razie nie mamy ciągle zastanawiam się nad chwalone przez znajomą wiaderko.
Tummy Tub - Super wiaderko do kąpieli !!! (631438764) - Aukcje internetowe Allegro
Był już kiedyś ten pomysł na forum. Położna środowiskowa odradziła, ale ...

Załączniki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
madziumba
czerwcowa mama 2009
u mnie tez nie ma za duzo:-( ale musle ze wygodniej mi bedzie kapac jezeli bede miała wszystko pod reka...a maz do pozna pracuje i nie zawsze bedzie mogl mi pomoc:-(
mój mąż pracuje w systemie zmianowym więc będzie sporadycznie pomagał przy kąpieli. Ja dostałam przewijak na łóżeczko razem z łóżeczkiem i wanienkę ale zanim dostałam to oglądałam taki zestaw w sklepie.
reklama
A to nasz weekendowy zakup. kolor inny niż chcieliśmy, bo musielibyśmy czekać do 6 tyg...
Był już kiedyś ten pomysł na forum. Położna środowiskowa odradziła, ale ...![]()
Wózio śliczny Wuyu!!!
ja mam wanienkę normalną plastikową, jakos przy Julce się sprawdziła... jak była malutka... jak skończyła 5 mcy poszła do dużej wanny i tak jet do dzisiaj
jedynie podkładzik z gąbeczki kupię i gra muzyczka heheheMagni, piękna karoca

Podziel się: