reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Nocanka bardzo fajna ta tuniczka, też lubię tego rodzaju ciuchy:tak:

A ja ostatnio łażę po sklepach i się rozglądam za jakimiś wydekoltowanymi bluzkami, tudzież bluzkami z dekoltem zapinanym na guziki, zatrzaski itp., żeby mieć łatwy dostęp do cyca, jak Maleńtwu się będzie chciało jeść - ale jak na razie nic szałowego nie upatrzyłam, wszystko jakieś takie pospolite:-(

reklama
Nocanka - strasznie mi się podobają te tuniki!:szok::szok::szok:Ale coś mi się wydaję, że to trochę nie mój rozmiar:sorry: 50 cm pod biustem? To ja chyba miałam w podstawówce:-)
Mam prośbę, jak już ją dostaniesz, to daj znać czy faktycznie taka mała jest, ok? Szkoda, że mają tylko 1 rozmiar:-(

Pogoda się zmienia i trzeba w garderobę trochę zainwestować :-)
A to mój zakup na allegro, jeszcze nie przyszedł ale myślę że będzie SI!
tunikamoja.gif

Śliczna! Mam identyczną, tylko na długi rękaw :-)
Muszę przyznać, że jest z superowego materiału. Takiego lekkiego i przewiewnego :-)

Annya, ten rozmiar pod biustem liczy się x2! Chodzi o to, że gumka pod biustem naciąga się do 50cm po jednej stronie :-):-D Czyli na maksa rozciągnięta daje 100cm. To chyba wystarczy ? :-D

reklama
To potem jak będziemy wstawiały fotki na zamknietym to mnie uprzedż kiedy w niej wystapisz, żebysmy w tej samej kreacji nie wystapiły na jednym przyjęciu ;-):-D

Do góry