reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
Moj skarbek tez nie jest zainteresowany grzechotkami:no:ale za to ma jeden ukochany gryzaczek ktory jest jego ulubiona zabawka,zaraz po raczkach i pieluszcze oczywiscie:-D

no Agula ...ale sie szarpnelas :-)... fajoski ten chodzik ;-)

Ja mam dla Kajjki grzechotki jeszcze po Kubusiu....i fajnie sie nimi bawi ..ale najbardziej lubi takiego wielkiego szeleszczacego motyla :-).. i od paru dni zuje gryzaka z plynem w srodku ( taki na dziaselka) :-D
A po za tym dzieciaczki jeszcze maja czas na inne pierdolstwa ...bo na razie paluchy i piastki kroluja :0

lajfik czy ten motyl jest moze firmy Lamnze zy jakos tak bo Gabiowi jeszcze w Irlandii takiego kupilam i tez go mietoli z namaszczeniem :-)

lajfik zobaczyłam na zdjęciach, że Kaja siedzi w takim czymś i stwierdziłam że my też musimy mieć :-D:-D:-D

to sie nazywa Jumper i bylo na wyposazeniu 'Jungle World' ...tam gdzie bylismy na urodzinach Kuby :-D:-D:-D..
Fajna sprawa ..ale on posiedziala mi tam ze 4 min. i to na tyle ....za malutka jeszcze jest na to ...jedna reka wpadala jej do srodka i biedna sie przechyla :-p
Czasami chodze tam z dziecmi i kolezanka Kuby ...ja na kawulca ,a dzieciaki szaleja jak dziki w malpim gaju :-)

lajfik czy ten motyl jest moze firmy Lamnze zy jakos tak bo Gabiowi jeszcze w Irlandii takiego kupilam i tez go mietoli z namaszczeniem :-)

tak, tak !!!jest boski ... heheh wlasnie zrobilam fotosa ... bo nie moge go znalezc w necie :-D:-D:-D
mikimauro ma chyba dynie z tej firmy ... maja rewelacyjne zabawki ;-)

Załączniki

• motyl.jpg
    motyl.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 46
tak, tak !!!jest boski ... heheh wlasnie zrobilam fotosa ... bo nie moge go znalezc w necie :-D:-D:-D
mikimauro ma chyba dynie z tej firmy ... maja rewelacyjne zabawki ;-)

zgadzam się :-) Zuzia ma z tej firmy takiego tygryska. Uwielbia go no i tam gryzaczek jej odpowiada. Dużym uznaniem cieszy się też podobnej wielkości mięciutka grzechocząca lalka :-D

Załączniki

• 397-3970357IEUC519084X.jpg
    397-3970357IEUC519084X.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 40
Aga a Juri juz w tym umie posuwac ? uwazasz ze udany zakup?

no co ty, i nie myślcie, że Jurand to geniusz. Kupiłam to bo: może w tym uczyć się utrzymywać równowagę, bo jest funkcja bez kółek, ma jampera, chodzik i stolik do jedzenia zabaw, i ma jeszcze pchacza. Gdyby to był tylko chodzik to bym nie zwajrowała, poza ty kupiłam okazyjnie używany i za znacznie mniejsze pieniądze, nie lubię wyrzucać pieniędzy.

reklama
My jestesmy na etapie grzechotek - Mati bardzo je lubi i przeklada juz z rączki do raczki:) gryzali takie zelowe tez sie sprawdzają - mały zaczął niesamowicie sie slinić i pcha dosłownie wszystko do buzi:) Najbardziej lubi jak mu wlasnym palcem "jezdzę" po dziąselkach:) Uwielbia grające zabawki. Mamy takie naciągane sloneczko pluszowe ktore gra sliczna melodie-Mateusz je kocha:) Przytula je,całuje i do niego gada:) No i jeszcze ksiązeczka puchowa od fischera:) rewelacja. Teraz noszę sie z zamiarem kupienia mu maty edukacyjnej albo tej gąsienicy co ma aga:)

Do góry