reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
O kurcze, widzę że u was portfele ciągle szczyrkają i szał zakupów wrze ;) Ja nie mam narazie żadnego takiego krzesełka wysokiego, a wiem, że za jakiś czas trzeba będzie o tym pomyśleć. Za to ostatnio nabyłam 3 sukieneczki dla Natalki :) Prześliczne. Muszę trochę poczytać o tym co też kupujecie jeszcze i co okazuje się według was przydatne, a co się nie sprawdziło. Nie ma to, jak czerpać z doświadczenia innych mam.

my jesteśmy właśnie na etapie urządzania pokoju dla małej, także codziennie gdzieś jeździmy i coś oglądamy :)

Aga a Juri juz w tym umie posuwac ? uwazasz ze udany zakup?
Ja ostatnio zakupilam : Krzesełko Uczydełko Fisher Price Mówi w polsku (670217784) - Aukcje internetowe Allegro
oraz
FISHER PRICE muzyczny nocnik 3 w 1 - super cena!!! (665911357) - Aukcje internetowe Allegro
kurde nic sobie nie kupuje a dla ksiecia wszytsko kupie :-D
ana- taki nocnik kupiłam Mikołajowi, niestety kompletna klapa, ten wystający element między nóżkami bardzo małemu przeszkadzał, a po zdjęciu jego obsikiwał sobie nózki i podłoge, nocnik wymieniłam na taki najzwyklejszy i było giot,
a czy chwaliłam się ze moja Majula nadan na nocniczek woła, nawet jak ma pieluche to i tak zdejmuje i na sedesik lub nocnik siada
:-):-):-):-):-)

Aga a Juri juz w tym umie posuwac ? uwazasz ze udany zakup?
Ja ostatnio zakupilam : Krzesełko Uczydełko Fisher Price Mówi w polsku (670217784) - Aukcje internetowe Allegro
oraz
FISHER PRICE muzyczny nocnik 3 w 1 - super cena!!! (665911357) - Aukcje internetowe Allegro
kurde nic sobie nie kupuje a dla ksiecia wszytsko kupie :-D

tak, tak !!!jest boski ... heheh wlasnie zrobilam fotosa ... bo nie moge go znalezc w necie :-D:-D:-D
mikimauro ma chyba dynie z tej firmy ... maja rewelacyjne zabawki ;-)

z tego co pamietam ...dzieci troszke sie boja tej melodyjki i sie zrazaja do siusiania ... ja mialam klasyczny bez bajerow :tak:
a na tym obrazku to chyba 3 letnie dziecko siedzi :szok::-p

ale nie przejmuj sie tym bo moze twoj brzdac inaczej zareaguje i mu przypasi :-)
i bedzie sadzil piekne baczki ;-);-);-)

lajfik uwielbiam je Gab ma tez taka zyrafe :-)
chciałam właśnie zameldować, ze dynia poszła w odstawke, kupiliśmy żyrafe i młody ją teraz ślini, miętoli i wszystkie tam inne:-D:-D:-D
dynia jest ciężka, bo ma w środku taki maleńki mechanizm, a żyrafe wykręca na wszystkie sposoby i bez problemu zajada jej grzechoczące nózki:-D:-D:-D

no to jako piuerwsza dostane opiepsz od naszej nowej moderatorki za posty po sobie , ale nie wiem jak ma to zrobić żeby wklejać kilka Waszych postów i je opisywać, widze ze teraz się udało, ale nie wiem co poklikałam, podpowiedzcie mi jak ma to robić .

Ostatnia edycja:
mikimauro ...musisz kliknac na danym poscie na ten plusik (+) , ktory jest obok 'cytuj' i potem robisz odpowiedz .....zaznaczasz sobie ile chcesz i piszesz ....
hejjjj :cool2: ...ja nie .jestem taka straszna jak Megi :-p;-):-D

reklama
Do góry