reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

:szok: No to duze rozmiary maja wasze maluszki :tak: a myslalam ze maciek ma wielka stope, no ale jak na niego skarpetki 12 sa duze :sorry: to nie wiem... albo cos jest nie tak z rozmiarowkami, albo ma male nozki ;-)

Tak pojde z nim do sklepu :tak:

reklama
W temacie wózków, ja też mam z tych droższych, też dużo jeżdżę samochodem, też mnie wkurza wieczne wkładanie i wykładanie tych elementów z bagażnika, ale nie zamieniłabym go na inny. A spacerówka w Tako jest sporych rozmiarów i po rozłożeniu Zuzia spokojnie się w niej mieści.:tak:
Co do fotelika - cholery dostaję jak go montuje :wściekła/y: ale ten wydatek dopiero w przyszłym miesiącu.
Krzesełka do karmienia jednak nie kupię, bo nie wiem jak długo będę z małą siedziała w domu, z tego też powodu kojec też odpada.

a na parasolkę (tudzież z angielska słomkę :happy:) Maclarena się już napaliłam i na lato kupię coś tej firmy, bo właśnie to składanie jedną ręką jest wymogiem u nas koniecznym.

Nimfi - 12? A coz to za numeracja??? Moj Julianek ma malutka nozke i kupuje mu rozmiar 17 skarpetek. Najlepiej jedz z synkiem do sklepu i poprobuj rozne rozmiary bucikow. Pamietaj, ze dziecko powinno miec co najmniej centymetr luzu.

Ostatnia edycja:
Mi się wydaje, że 12 to są centymetry:tak: Bo my np mieliśmy dla Blanki buty nr 16 i to było 9cm..teraz mam upatrzone nr 18 i to jest 11cm:tak: tak więc myślę, że te 12cm to rozmiar bucika 19:tak:

jeny, a po co wam już buty :szok:
myślałyście już nad kombinezonami zimowymi, bo ja tak się rozglądam (moja mama chce koniecznie pokupować dla wnusi już coś na zimę :happy:) jakie będą lepsze dla naszych maluchów, takie w całości czy z odciętymi stopkami??

maclaren quest-3.7- a myślałam że wypadnie troche lepiej. My właśnie mamy tą spacerówke jestem zadowolona, na wakacjach się sprawdziła i dla Maxa i dla Majki.
2lw501x.jpg

nasze pierwsze butki juz są; mamosia nie wytrzymała:-p:-p:-p
4t9fcw.jpg

babo czasem coś napiszę i wyjdzie śmiesznie :-):-):-), ale ja tego specjalnie nie robię, no czasem robie:-D:-D:-D, ale nie tym razem.
pbg ja się na razie wstrzymuje, bo właśnie tego nie wiem, bliżej zimy zobaczę co moje dziecię będzie robić ze stópkami.

reklama
jeny, a po co wam już buty :szok:
myślałyście już nad kombinezonami zimowymi, bo ja tak się rozglądam (moja mama chce koniecznie pokupować dla wnusi już coś na zimę :happy:) jakie będą lepsze dla naszych maluchów, takie w całości czy z odciętymi stopkami??
pbg Gracjankowi tatus kupil pierwsze buciki jeszcze przed narodzinami,oczywiscie musialy byc oryginalne,obecnie ma 2 pary,a z 2 juz wyros Mowcie co chcecie ale ja uwielbiam takie malutkie buciki:-):tak:
O kombinezonie jeszcze nie myslalam,ale mamy juz jedna kurteczke zimowa

Do góry