reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

u nas też telefony na topie i piloty tudzież. A gazet nie daje bo moja je zjada, każdy papierek od razu ląduje w buzi,najpierw ewentualnie podrze sobie na mniejsze. A wy pozwalacie zjadac papier?
Moja Zosię też przeraziła butla z kaszą w środku:)

reklama
u nas w rankingu przoduje butelka od wody Żywca (najlepiej z zawartością), pilot, myszka od komputera, klawiatura, a z zabawek słonik Playskool i taka maskotka krowa wielkości Kaliny - młoda uwielbia z nią uwielbiać zapasy w łóżeczku :)

larkaa u nas tez butelki z woda ale takie 5 litrowe najbardziej go interesuja :tak:

antar ja nie pozwalam zjadac mu papieru ;-) co najwyzej lize go troszke bo tez wklada do buzi ale tak juz bedzie ze wszytsko wyladuje w buzi :sorry2:

Jolek- dzięki za patent z woreczkiem na woreczki foliowe:tak::tak::tak: uszyłam takowy i jest całkiem niezły:tak::tak:

A ja dziś będę "chwalipiętą" i napiszę, że w ciuszku kupiłam Hani 3 pary dżinów, kapelusik, leginsy i sukienkę wszystko razem za 20 zeta :-):-):-)co prawda troche duże na nia, ale za kilka miesiecy będzie jak znalazł- nie mogłam się oprzeć, no spodnie po 3,5 zł!!:szok::szok::-D:-D:-D we wrześniu będą cieplejsze ciuszki, to już planuje jechać na jakieś polowanie!!!:tak::tak:

nie mogłam się oprzeć, no spodnie po 3,5 zł!!:szok::szok:
gdzie wy kuna znajdujecie takie sklepy? U mnie jest ciucholand, ale ceny w tym sklepie mnie dobijają! Spodenki używane!!! za 15 zł :szok: a jak są fajniejsze to nawet za 20! Tłumaczą to wysokim czynszem :baffled: Na targu też mam babki handlujące używanymi ciuszkami, ale tam też w okolicach 10-20 zł. Co jest bez sensu, bo teraz są wyprzedaże w firmowych sklepach i super ciuszki NOWE można za 10 zł kupić w H&M, Cubusie i innych!

A ja mam na to patencik:-D...daje jej smoczka do buzi i nic wtedy do dzioba nie wlozy ... ubaw ma przy tym niesamowity, najlepiej lubi drzec na male kawaleczki :-)

tylko moj syn nie uznaje smoczka :) smoczek tylko jest przy usypianiu i to wlozony po wielkim marudzeniu i zaciskaniu ust :D:-D:-D:-D:-D Po zasnieciu zaraz go wypluwa.

Smoczek jest najlepszy to miętolenia w rączkach :D:-)

Cieszy mnie to, bo nie bede miala problemu z odstawieniem go. A zaczelam mu dawac smoczka jak mial 2 dni :D i jakos sie nie przyzwyczail

ja też młodemu sporo rzeczy tam kupuję. jak coś praktycznie nowe jest to ok 5zł za sztukę ale to tak max:-) jak tylko mam czas to buszuję po ciuchach;-)

reklama
U nas specjalistką w wyszukiwaniu fajnych, używanych ciuchów dla Karola jest moja mama. Jakie skarby wynajdzie nieraz:szok:. Ostatnio bluzę za 4 zł, kurteczkę na wiosnę za 5 zł i spodenki za 6 zł.

Zabawki jemu się szybko nudzą i kombinujemy, żeby się czymś zajął. Gazety też w strzępach:-) Na topie jest wszystko co gra lub wydaje inne dźwięki. Reszta odpada.

Do góry