Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie jest jeszcze tak zle.....jak teraz myśle ze muszę to wszystko wypracować to aż mnie głowa boli XD to dużo, mało czy może mieszczę sie w normie?![]()
wlasnie dzis sie rozgladalam tam i bede kupowac kilka rzeczyPOLECAM APTEKĘ GEMINIkupiłam tam kilka rzeczy dla mnie do szpitala oraz kosmetyki i ......
Ja też na tą aptekę trafiłam i powiem wam, że super ! różnice w cenie są nawet do 15 zł za kosmetykPOLECAM APTEKĘ GEMINIkupiłam tam kilka rzeczy dla mnie do szpitala oraz kosmetyki i brakujące mi akcesoria dla maluszka
Ceny mają konkurencyjne
Ps. długo szukałam kremu z filtrem (jako ze rodzimy latem) no i wreszcie znalazłam taki, który mozna stosować od pierwszego dnia życia (jest to widoczny na zdjeciu Pharmaceris)![]()
Siedziałam ze 3 dni i szukałam apteki internetowej gdzie za jednym zamachem kupię wszystko co mi potrzeba (a było tego na prawdę sporo) i tak w końcu trafiłam na gemini.Emotion sprawdzilam i sa 2 rodzaje jeden jest od 3 mies a drugi od 1 dnia
POLECAM APTEKĘ GEMINIkupiłam tam kilka rzeczy dla mnie do szpitala oraz kosmetyki i brakujące mi akcesoria dla maluszka
Ceny mają konkurencyjne
Ps. długo szukałam kremu z filtrem (jako ze rodzimy latem) no i wreszcie znalazłam taki, który mozna stosować od pierwszego dnia życia (jest to widoczny na zdjeciu Pharmaceris)![]()
Mi wczoraj mama stanik do karmienia kupila i juz mam wszystko z glowy :-)