• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

mea popieram twoją sugestię. Ja w ciąży z Lili tez dostałam kilka praktycznych prezentów które sama w imieniu małej sobie zażyczyłam tj. karuzele, pościel na zmianę oraz mate do leżenia, kilka kocyków rożnej grubości ;) znacznie odciążyło to budżet wyprawowy ;))
mika. ja mam rainforest z fp z projektorem i pilotem, wcześniej miałam przez miesiąc taka zwykłą nakręcaną ale do szału doprowadzało mnie to że melodyjka była krótka i trzeba było cały czas stać nad łóżeczkiem i ją nakrecać, co dla mnie mijało się z celem takiej karuzeli ;)

reklama
a nie da sie jakos regulowac tych wibracji ?? w moim jest iles poziomow ...

a taka moja sugestia dla mam, które maja pierwszego dzidziusia :D ZOSTAWCIE SOBIE KILKA GADZETOW NA EWENTUALNOSC PREZENTOW!!!! chodzi o to ze potem ludziska beda do was przychodzic i przynosic mase roznosci ktore beda albo sie powtarzac albo beda zwyczajnie zbedne ... ja np mialam pytania od znajomych i rodzinki "co ci potrzebne!!??" i teraz mam doslownie cala liste rzecy ktore jeszcze moglabym dokupic ale wstrzymuje sie bo wychodze z zalozenia ze wole im powiedziec np: "potrzebuje karuzele z lampka do lozeczka" albo "nie mam otulaczka i chetnie bym taki dostala" albo "mam malo ciuszkow na upaly i chetnie bym takie cos widziala" naprawde nawet jak dostawalam kase to potem takiemu darczyncy mowilam "kupilam sobie za to to czy tamto" i ta osoba wie ze nei przejadlam tego tylko cos dla maluszka mam nowego od niej wlasnie :)

a dyskusje okoloideologiczna uwazam za zamknieta i kazdy post po moim w tym temacie bedzie wywalany :)

bardzo dobry pomysł :) Jak mnie ktoś pyta to ja wszystkim mówię zeby przychodzili z pampersami ;-) tego najwiecej idzie :)

Mika ja dostalam od kol na pilota Fp z projektorem. Moja kuzynka miala to byla zadowolona

MEA masz rację! !!!

Ja czekam na pampersy reszte juz chyba mam. Napewno nie chce zabawek bo po corce mam same wory a tak soe tym nie bawila bo wolala np gazete

Maja musisz chyba sama na sobie sprawdzoc. Bo komus moze soe podobac np nivea czy z lidla czy cos innefo a dlaciebie zapach bedzie okrutny.
Mysmy przerabiali wszysko teraz kupilam jakies bobini i z bawelny limitowana wersja dady.
Dziewczyny polecaly lidla i rossmana sprawdze
Kupowalam bardzo duzo huggis w wielopakach z tego co kojaze. I j&j ladnie pachnialy.
Pomarnczowr pampers na wymioty mnie podnosilo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maja musisz chyba sama na sobie sprawdzoc. Bo komus moze soe podobac np nivea czy z lidla czy cos innefo a dlaciebie zapach bedzie okrutny.

dla siebie to używam z Lidla takich w kolorowym opakowaniu :) jak dla mnie są rewelacyjne ale czy dla dziecka bedą odpowiednie?!?
dlatego pytam ktore z tych tańszych marketowych macie sprawdzone na swoich dzieciaczkach :)

Mea z lidla używa jest mega zadowolona
Ja czesto dady miałam tez ok. Gdzies wyczytalam ze te limitowana wersja jest bardzo dobra nie wiem czy nie u sroki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry