• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
mi też się podobały kołyski jak chodziłam w ciązy z Lili ale zrezygnowałam z tego pomysłu jak wyobraziłam sobie co zrobię jak mała z niej wyrośnie (zapewne około 3-4 m-ca) a będzie przyzwyczajona do bujania to później co? rączki?? o niee.. więc staneło na zwykłym lóżeczku

Moja siostra mieszka w Uk ,wiec ja kupie w moim ulubionym sklepie Mammas&Pappas .
Moses Baskets, Mamas & Papas beautiful range of Moses Baskets and stands for your baby

Ale widze ,ze duzo ich jest tez na Allegro:
Kosz mojzesza - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Emotion: to kosze sa specialnie dla niemowlakow wiec sa stabilne. Ogladalam taki w sklepie. Poza tym mini bobo sie nie rusza,a ja bede uzywac go max 4 miesiace. Absolutnie nie chce dluzej spac z dzieckiem w sypialni. Oli od poczatku spi u siebie i jest dobrze.

A propo lozeczek. By mozna je lekko bujac Brio wymyslilo taki gadjet. Mam i bardzo sie sprawdza. Szczegolnie jak bobo malutkie

BRIO.jpgbrio-bed-rockers-pink-6549.jpg

Istnieja jeszcze takie lozeczka. Tutaj dosc popularne. Kolezanka ma i bardzo chwali ,ze w nocy niesamowita wygoda. widzialam ,tez ze mozna dokupic barierke jak lozeczko chce sie odczepic.
e9d957adfcf4951907ce5d318285d80c.jpg

Ja jednak zostane przy Mojzeszowym koszu.

Załączniki

• BRIO.jpg
    BRIO.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 78
  • brio-bed-rockers-pink-6549.jpg
    brio-bed-rockers-pink-6549.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 69
  • e9d957adfcf4951907ce5d318285d80c.jpg
    e9d957adfcf4951907ce5d318285d80c.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 69
reklama

Nowe wątki