• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
Witajcie
Jestem Sierpnióweczką 2014 ale jestem też i szczęśliwą Styczniówką 2013
W związku z tym, że mam wspaniałą córeczkę a teraz mam syncia – mam do sprzedania rzeczy po mojej kochanej księżniczce. Ciuszki i wszelkiego typu dodatki będę wystawiała codziennie po kilka. Mam też ciuszki ciążowe na każdą porę roku oraz dużo literatury dotyczącej wychowania i rozwoju dzieciaczków. Mnóstwo filmówek za małe pieniądze – zachęcam do odwiedzania konta allegro i licytacji. Już wkrótce pojawią się pierwsze chłopięce ciuszki – jako że mój syncio dość szybko przybiera na wadze J Dla osób które zakupią większą ilość ubranek – gratis J zapraszam J

Przedmioty użytkownika lukaszchylarecki - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Zobacz załącznik 643616Zobacz załącznik 643617Zobacz załącznik 643618Zobacz załącznik 643619Zobacz załącznik 643620Zobacz załącznik 643621

moja jak na razie tylko leży w bujaczku lub na macie i tam ogląga i śmieje się do zwierzaczków, tak to mam kilka maskotek do których gada, uśmiecha się i łapie, ale żadnej takiej "prawdziwej" zabawki nie mam, a sama jestem ciekawa czy coś takiego już macie ?

kochane, większość z was już zaczęła rozszerzać dietę, i mam pytanie czy karmicie Skarby w bujaczkach czy krzesełkach do karmienia, jeśli tak to w jakich, albo jakie planujecie kupić?

Klaudyna ka mam po starszaku firmy peg perego wiec na szczęście kupować nie muszę.
Podobny do tego tylko starszy model :)

Załączniki

• 1413838918622.jpg
    1413838918622.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 123
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry