Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
widzieliscie to ????????????????? kogos poje...ło TA CENA!!!!!!!
Meble dziecięce lozeczko szafka przewijak komoda (3885781714) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Żeby to jeszcze ładne było :/ to bym zrozumiała, a tak bleewidzieliscie to ????????????????? kogos poje...ło TA CENA!!!!!!!
Meble dziecięce lozeczko szafka przewijak komoda (3885781714) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Dziewczyny znalazłam żabę na allegro
NEXT pajacyk 2szt pajacyki + czapeczka @ 6-9 74cm (3897761648) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
któraś z tego co pamiętam chciała![]()
Mea te mebelki to zupełnie nie mój klimat, ale myślę że to mogą być meble designerskie, ręcznie malowane z wykorzystaniem dobrej jakości materiałów, robione nie hurtowo tylko na zamówienie, who knows może warte swojej ceny. Czasem wystarczy, że ktoś sławny je projektował i już cena rośnie za markę/prestiż. Nie wiem ale jak ktoś ma kasę i to jest w Jego guście to śmiało może brać.