• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

Mam pytanie czy któraś z Was miałą coś w tym stylu zastanawiam sie nad funkcjonalnością zeby mi butelki znów sie nie walały po całej kuchni
PRINCE LIONHEART SUSZARKA NA BUTELKI Deluxe Drying (3841418148) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Może Wam sie przyda jak ktoś ma w planach dobra cena AVENT Sterylizator mikrofalowy + butelki + smoczek (3896752944) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
jak dla mnie zbędny wydatek

w sobotę uderzam do sklepu na zakupy dla synka:tak: już się nie mogę doczekać, zastanawiam się tylko w jakim rozmiarze kupować ubranka, jeżeli synuś pójdzie w rodzinę mojego męża to urodzi się dość spory więc chyba zacznę od rozmiaru 62

reklama
Ja przy pierwszej córce gotowałam butelki ,druga nie posiadała butelki od razu zaczęła od kubeczka co będzie z trzecią czas pokaże,ale dla mnie na dzień dzisiejszy też zbędny wydatek.Zaczęłam kupować ubranka od rozmiaru 50 ale jak na razie mam tylko jeden komplecik i jedną bluzeczkę na 56.

kupy dla synka:tak: już się nie mogę doczekać, zastanawiam się tylko w jakim rozmiarze kupować ubranka, jeżeli synuś pójdzie w rodzinę mojego męża to urodzi się dość spory więc chyba zacznę od rozmiaru 62
jmia ja mialam 3 kilo i 62 cm jak sie urodzilam, maz byl ponad 4 kilo [wzrostowo niewiem] i moja sie urodzila z moim wzrostem i niestety waga meza :D
Tez kupowalam od 62 - tylko kilka bodow kupilam mniejszych na start

karolq tez nie bylam za bardzo wylewna w wygotowywaniu butelek :D [jak i prasowaniu ciuchow:D]

fajna ta 'suszarka' hehe w irlandii takich nie bylo :D
ja mam tacke na ktorej daje butelki - wczesniej sama tacke pozniej z pieluszka - wystarczylo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry