reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

Tak na szybko informuję w odpowiednim dziale, ze byłam i sprawdziłam Mother care ( promenada) i rzeczywiście są przeceny niektórych ubranek do 50 % najwiecej dla noworodków, np. 5 sztuk body po niecałe 50 zł. Polecam te bodziaki, ja mam jeszcze po Staśku.
przecenione są też ubrania dla ciężarnych ( nawet dośc duży wybór)i są kostiumy kąpielowe :-D

Promocja do 28go
ale w sumie w czerwcu i w lipcu będą przeceny nawet do 70% więc jak nie teraz to można kupić później.

reklama
A ja do bodziaków z mothercare mam mieszane uczucia...niektóre mam po Jaśku i trzymają się dobrze, ale niektóre strasznie się zeszmaciły :sorry2: Podobne jakościowo kupowałam np. w tesco :-p Ale są ładne :biggrin2:

To ja się pochwalę moimi dzieciowymi zakupami. Wiem, że strasznie dużo tu różu (chociaż ja za różowym nie przepadam:-D) ale uwierzcie, że mam jeszcze całą masę rzeczy po Jasiu, które z różowością nie mają nic wspólnego :-D

DSC_0318.jpgDSC_0321.jpgDSC_30318.jpgDSC_0322.jpg

Załączniki

• DSC_0318.jpg
    DSC_0318.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC_0321.jpg
    DSC_0321.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC_30318.jpg
    DSC_30318.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC_0322.jpg
    DSC_0322.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 74
Domi ale ślczności!!! :-)

ja dzisiaj byłam z mamą przelotem w pepco i babcia obkupiła małego w kocyk i kilka szt body :)
DSCF8267.jpgDSCF8268.jpgDSCF8269.jpg

Załączniki

• DSCF8267.jpg
    DSCF8267.jpg
    54 KB · Wyświetleń: 59
  • DSCF8268.jpg
    DSCF8268.jpg
    49 KB · Wyświetleń: 61
  • DSCF8269.jpg
    DSCF8269.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 56
Tośka, wskakuj w strój i sesja:-)
domi ,śliczności, a że róż?, taki przywilej mamuś dziewczynek!Superanckie:-) izka, piękne bodziaki, a kocyk wygląda na bardzo milutki...Też się do PEPCO wybiorę po wypłacie, bo na babcie nie mam co liczyć niestety.:-)

reklama
domi, izka cudowne zakupy!!!

domi ja po wypłacie też pędzę na różowe zakupy, bo tak jak Ty mam większość po synku;-) o ile się ta płeć nie zmieni, jak u mojej znajomej, bo po tym wczorajszym news`ie lekko zwątpiłam

Do góry