reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

reklama
piekne te literki :)

ehh... przejrzałam allegro i zadna kurtka mnie nie przekonuje... :/ na swoja z poprzedniej ciazy nie moge patrzec, wiec chyba trzeba bedzie sie wybrac na zakupy, tylko jak? z tym twardniejacym brzuchem??!! :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Afi
ja chyba w ogóle już na zakupy nie wybiorę się z brzuchem, ostatnio próbowałam, to brzuch stwardniał, złapałam kolkę głowa mnie rozbolała i nic ciekawego nie znalazłam, co się da to kupię na allegro bo nie ma wyjścia

ehh... Robaczku... tylko ja nie potrafie robic zakupów przez internet. zwykle nie trafię w rozmiar, fason, tkanina mi nie odpowiada albo cos jest za cienkie/za ciepłe... :sorry: juz kiedys z Martolinką stwierdziłysmy, że najlepiej wychodzi nam kupowanie przez internet psiej karmy :-D

zeberka - przymierzałam podobną kurtkę w sklepir dla ciężarówek; są na prawdę fajne, tyle ze ja wyglądałam w niej jak wielki śniegowy ludek, a moj mąż stwierdził że jak balonik i ż ma wrażenie, że za chwilę odlecę;-)

reklama
W związku z tym, że będę miała synka, muszę nieco wymienić zawartość szafy :-p Niektóre mamy pytały o ubranka dla dziewczynek. Wybrałam najładniejsze po mojej Jagodzie. Córa jest z 7 maja 2010, więc sezonowa rozmiarówka będzie dobra na nasze maluchy :)

https://picasaweb.google.com/101587586247122459410/20111125?authkey=Gv1sRgCN3ChajLm5alGQ

Jeśli coś wam się podoba, to piszcie numery zamieszczone przy opisie zdjęcia :)

nr 2, 18, 41 i 56 kupione :)

nr 1, 26,35,40,46,49,53,57 zarezerwowane :)

Ostatnia edycja:
Do góry