reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

reklama
Jakieś z Was kupowały coś z H&Mu ? Wiem że jeszcze w C&A jest kolekcja dla nas ale nie bardzo mi podpasowała (zresztą mało tych ciuchów).
Jakie jeszcze sieciówki oferują takie kolekcje ? Spodni na pewno nie chcę z Allegro zamawiać, a niedługo możliwe sobie kupię jakieś.

zalezy co kto potrzebuje, dla mnie osobiscie spodnie w H&M nie bardzo :( same waskie bardzo
ostatnio kupilam fajne spodnie w C&A

i wlasnie =chyba tyle tylko jest na rynku - nic innego mi nie przychodzi do glowy :)

ja w sobote zakupilam przewijak
3d1a4b9fcd1ea70d2ad591d7b85893af.jpg

i pozytywke

dinozaur_zielony_pozytywka.jpg

Załączniki

• 3d1a4b9fcd1ea70d2ad591d7b85893af.jpg
    3d1a4b9fcd1ea70d2ad591d7b85893af.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 60
  • dinozaur_zielony_pozytywka.jpg
    dinozaur_zielony_pozytywka.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 58
Ja jedne mierzyłam to są ok, ale taka niedogodność że są na mnie za duże w brzuchu jeszcze i by mi trochę spadały:p. Chyba że przymierzę z paskiem to może było by ok :p. A wąskie to ja chcę, może oprócz zwykłych kupię se też treginsy bo bardzo lubię takie i będą pasować do szerokich bluzek ;).

A rajstopy któraś z Was próbowała ? Takie fajne grube rajstopy myślę będą wygodne, a się teraz przydadzą na zimę :)

ja sie wlasnie zastanawiam na rajstopai chociaz niecierpie rajstop a szczxegolnie na brzuchu ciazowym

ale mam kilka sukienek ktore moglabym w zimie zalozyc wiec moze na jedna pare sie skusze :)

a jakie materacyki macie w planach kupic? ja przy Jasku mialam kokos-gryka

a teraz nie wiem...

reklama
Do góry